Obavijesti

Show

Umro je glumac Davor Janjić

Umro je glumac Davor Janjić
5

Davor, rodom iz Tuzle, bio je poznat po ulogama u jugoslavenskoj kinematografiji. Glumio je u filmovima 'Ovo malo duše', 'Outsider', 'Život je čudo', a bio je i zvijezda hrvatskih filmova 'Čaruga', 'Život sa stricem'...

VIDEO

U 54. godini preminuo je bosanskohercegovački glumac Davor Janjić, piše Dnevni avaz

POGLEDAJTE VIDEO: 

Janjić je, prema informacijama sa spomenutog portala, preminuo u ponedjeljak navečer, 28. studenog, u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glumac iz Tuzle poznat je po ulogama u jugoslavenskoj kinematografiji, među kojima se posebno isticala ona Nihada Halilovića u filmu 'Ovo malo duše', Ademira Kenovića. A glumio je i u filmovima 'Outsider', 'Život je čudo', 'Kuduz' i drugi. 

- Čovjek ti je, Senada, teški hajvan. I ono malo duše što ima, šejtan mu je dao da mu bude teže - rečenica je koju izgovara Nihad u 'Ovo malo duše', a koja je ostala mnogima u pamćenju. 

Davor je bio i zvijezda hrvatskih filmova i serija, preuzeo je ulogu u filmu Čaruga' i 'Život sa stricem', ali i u poznatoj seriji 'Ponos Ratkajevih'. 

Valjevo:  Po?elo je snimanje filma i serije "Oluja", redatelja i autora scenarija Miloša Radunovi?a

Putem društvenih mreža od njega se oprostio i prijatelj Ahmed Burić

- Tu audiciju nitko ne prođe. Ali, nisam, stvarno nisam mogao pomisliti da je zadnja. Rekao si kako sam tvoj stariji brat, kako ti je žao zbog nekih stvari u životu, ali da ne treba misliti o tome. Sasječeni kad smo trebali poletjeti, ostalo je samo da pokupimo krhotine svijeta. I sad, tebe na tom poslu više nema. Putuj, odmori se. I volim te. Mi se jesmo ispričali, ali se još vidimo. Tvoj, Prika - napisao je.

Davor je rođen u Tuzli 18. studenog 1969. godine. Studirao je filmsku glumu u Studiju za mlade glumce i na Akademiji u Sarajevu. Tijekom života bio je član Otvorene scene Obala Sarajevo i najmlađi član Ateljea 212 u Beogradu. Od 1997. godine je radio i živio u Sloveniji.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija