Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Uporna Mel B: Victoria će nam se ipak pridružiti na pozornici

Iako Melanie želi da se sve zajedno pojave barem jednom na pozornici, Victorijin predstavnik je rekao da ona stoji iza svojih stavova i da nema u planu nastupiti sa 'Spajsicama' ponovno

Pixsell
Foto: Pixsell
5 komentara

Nakon što je Mel B (43) rekla za britanske medije da Spice Girls kreću na turneju bez Victorije Beckham (44), sada mijenja mišljenje. U Velikoj Britaniji, 'Spajsice' će nastupiti u šest gradova, a dodale su i sedmi datum kako bi Victoria mogla tada nastupiti s njima. 

- Pridružit će nam se na Wembleyu 14. lipnja - rekla je Melanie koja tvrdi da bi bilo teško bez Victorie, odnosno Posh Spice kako su ju zvali u bendu.

Foto: promo

Kada su Mel B, Emma Bunton (42), Melanie Chisholm (44) i Geri Horner (45) najavile turneju benda, njihova peta članica Victoria poželjela im je sreću te inzistirala da im se ne pridruži na pozornici

Labour's 13 years in pictures | Autor: Fiona Hanson/Press Association/PIXSELL Foto: Fiona Hanson/Press Association/PIXSELL

Iako je Melanie uporna u tome da se sve zajedno pojave barem jednom na pozornici, Victorijin predstavnik je rekao da ona stoji iza svojih stavova i da nema u planu nastupiti sa 'Spajsicama' ponovno. 

- Jako je uzbuđena zbog nas i bit će čudno - rekla je Geri, odnosno Ginger Spice, koja se boji da bi stari problemi iz benda mogli ponovno izbiti na površinu. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Melanie tvrdi da bi se djevojke definitivno mogle okupljati jednom godišnje, dok druge članice govore da planovi koje je Mel objavila nisu istiniti. 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Spice Girls su postigle veliki uspjeh devedesetih, a razišle su se 2000. Nekoliko puta su se okupile nakon toga, primjerice ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu prije šest godina. 

Naši partneri pišu
Message