Obavijesti

Show

Komentari 12

Upoznajte ljepše polovice naših rukometnih reprezentativaca

Upoznajte ljepše polovice naših rukometnih reprezentativaca
4

Igrači hrvatske rukometne reprezentacije su više-manje u ljubavnim vezama, neki su i u braku, a otkrijte tko su njihove bolje polovice

VIDEO

Partnerice hrvatskih rukometaša rijetko kada su aktivne na društvenim mrežama, ali uvijek ih podržavaju sa tribina na svim utakmicama, pa tako i tijekom Svjetskog rukometnog prvenstva. Brojni naši Kauboji su zauzeti, neki su u dugogodišnjim vezama, a neki su uplovili u bračnu luku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvoje Horvat ostaje izbornik Kauboja, ali bit će promjena u stožeru 01:12

Vratar PPD Zagreba, Dino Slavić (30) ljubi djevojku Leu Radošević (25), magistricu nutricionizma te poduzetnicu, inače vlasnicu pekarnica u Rijeci i Opatiji. Lea se ne voli eksponirati na društvenim mrežama te je zaključala profil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Slavić (@dinoslavic)

Lijevo krilo hrvatske rukometne reprezentacije, Lovro Mihić (28) ljubavnu vezu kroji sa djevojkom Tarom Bezjak koja mu je vjerna podrška sa tribina. Svoju vezu drže u tajnosti.

Pariz: Supruge i djevojke tješile hrvatske rukometaše nakon poraza s Norveškom

Željko Musa (37) sa suprugom Sanjom živi u njemačkom gradu Magdeburgu sa dvije kćeri, Sarom i Lucijom.

Rukometaš Marin Šipić (26) u vezi je sa Andreom Šarčević. Zajedno su već nekoliko godina i često putuju na egzotične destinacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Šipić (@msipic2)

Domagoj Duvnjak (34) voli privatni život držati u tajnosti. Djevojku Luciju Žulj upoznao je dok je još bio u srednjoj školi u Đakovu, a vjenčali su se u listopadu 2019. godine. Par živi u njemačkom Kielu i imaju sinove, Šimu i Juru.

Rukometaš hrvatske reprezentacije, Luka Cindrić (29) i djevojka Lara Stipetić upoznali se u rodnom Ogulinu.Lara je neko vrijeme trenirala rukomet, a 2011. godine dobila je nagradu za najbolju sportašicu grada Ogulina. Par je prije dvije godine dobio kći Alisu.

Hrvatski rukometaš Igor Karačić (34) i djevojka Dušica Andanovska su se zaručili u ožujku 2020. godine. Vjenčali su se u lipnju 2021. godine u tajnosti. 

Splitski rukometaš Jakov Gojun (36) u braku je već osam godina sa suprugom Kristinom. Par je prije vjenčanja bio u vezi više od pet godina. Žive u Berlinu i imaju dvoje djece, sinove Niku i Karla.

Ivan Martinović (25) u dugogodišnjoj je vezi s djevojkom Miriam Rath. Velika mu je podrška od početka karijere. Miriam je također sportašica, prije je trenirala odbojku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti