Show

Komentari 25

Uraganke otkrile pikanterije iz backstagea, Sanja o Damianu: 'Nisam znala da ima curu, užas'

Uraganke otkrile pikanterije iz backstagea, Sanja o Damianu: 'Nisam znala da ima curu, užas'

Atraktivne predstavnice Srbije na ovogodišnjem Eurosongu, grupa Hurricane ispričale su jesu li razočarane nastupom te kako je Sanja Vučić doživjela neugodnost zbog Damiana Davida

Ksenija Knežević (25), Ivana Nikolić (26) i Sanja Vučić (27) članice su grupe Hurricane, nedavno su gostovale u showu Ami G gdje su otkrile poneki detalj sa ovogodišnjeg nastupa na Eurosongu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Unatoč solidnom nastupu, djevojke ne kriju kako su očekivale puno bolji plasman.

- Hoćeš iskreno? mislile smo da ćemo biti barem u top 5. No kad smo vidjeli glasovanje, shvatile smo da ćemo biti posljednje. Tako da, 15. mjesto je super - rekla je u showu Ivana.

Na to se nadovezala Sanja koja je rekla da su djevojke u jednom trenutku razmišljale i o pobjedi. 'U jednom trenutku smo se sjele i rekle: Djevojke pa mi doista možemo pobijediti', ispričala je.

Ksenija, za razliku od kolegica je htjela samo proći u veliko finale.

- Ja sam, iskreno, samo htjela doći do finala jer bi bila baš sramota da nismo prošle' - ispričala je Ksenija koja je u trenutku proglašenja pobjednika vikala od sreće i htjela mu odmah čestitati, ali Sanja joj je rekla 'Nemoj sada'.

Sanja se u Rotterdamu zaljubila u talijanskog predstavnika Damiana Davida (22), za kojeg je u ranijem intervjuu rekla da se spremna udati.

Beograd: Povratak Uraganki sa finala Eurosonga 2021.

- Ja sam na zabavan način izjavila kako mi je on simpatičan. Svidjela mi se pjesma. Saznala sam da ima djevojku, meni je jako neugodno - rekla je Sanja za kraj

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S GRUPOM HURRICANE

Najčitaniji članci