Show

Komentari 5

'Uraganki' za vrijeme koncerta ispao korzet: 'Pakao, ali ja sam nastavila kao da ništa nije bilo'

'Uraganki' za vrijeme koncerta ispao korzet: 'Pakao, ali ja sam nastavila kao da ništa nije bilo'

Za svaki nastup isprobavamo odjeću koju ćemo nositi. Ja sam probala jedan korzet koji mi se se jako svidio, a nisam ni slutila kakvu ću nevolju sa njim imati, priznala je Nikolić

Ivana Nikolić (26) članica grupe Hurricane progovorila je o nezgodnoj situaciji zbog koje je morala napustiti nastup.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Za svaki nastup isprobavamo odjeću koju ćemo nositi. Ja sam probala jedan korzet koji mi se se jako svidio, a nisam ni slutila kakvu ću nevolju sa njim imati - započela je Nikolić za 24sedam.

Na svakom nastupu djevojke pjevaju i plešu, gotovo nikada ne miruju. Tako da nije ni čudno, kako je i sama rekla, što joj se korzet počeo otkopčavati.

- Znate da na našim nastupima pjevamo i plešemo, nikako ne mirujemo. Taj korzet koji sam ponijela, a za koji sam na probi mislila da je dobar, zapravo je bio mali, pa se u toku nastupa počeo otkopčavati, kliziti i padati - dodala je Ivana.

Pjevačica je još zgrožena prizorom kojim se činilo, kako kaže, kao da ima suvišan broj kilograma.  

- Toliko je bio mali da mi se sa strane počeo urezivati, ispalo je kao da imam neko salo. Bože me sačuvaj na što je to ličilo. Na kraju mi je korzet ispao, ja sam ga jedva u brzini uhvatila i izletjela sa bine da pronađem nešto drugo za odjenuti. Pakao! - prisjetila se Nikolić.

Ostale dvije članice, Sanja Vučić (28) i Ksenija Knežević (26) vrištale su od smijeha nakon što su vidjele ovaj pomalo neugodan prizor.

- Sanja i Ksenija su vrištale od smijeha kad su vidjele što nam se događa usred nastupa. Nisam mogla vjerovati da mi se to dogodilo, ali što je, tu je. Nastavila sam kao da ničeg nije bilo i završile smo nastup profesionalno kao i uvijek, tako da će ovo ostati još samo jedna smiješna uspomena, iako mi tada nije bilo nimalo smiješno - dodala je Ivana za kraj.

Najčitaniji članci