Obavijesti

Show

Komentari 44

Uršula Najev nakon optužbi: 'Ovakve riječi nisam nikad izgovorila ni u vlastitoj kući'

Uršula Najev nakon optužbi: 'Ovakve riječi nisam nikad izgovorila ni u vlastitoj kući'
5

Voljela bih kad bih imala u životu vremena i volje planirati kupnju krive karte i švercanja u busu svjesna potencijalnog blama. Da, karta je bila neispravna, mojom greškom, ali slučajnom, piše Uršula

VIDEO

Splitska glumica Ana Uršula Najev podijelila je na društvenim mrežama svoje neugodno iskustvo koje je doživjela s vozačem autobusa. Ubrzo se javio jedan od putnika s drugačijom verzijom priče koju je sada prokomentirala i sama glumica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Glumica iz serije 'Crno-bijeli svijet': Više me živcira Kipo nego Žac! | 24 pitanja 09:51

Kontaktirali smo glumicu i poručila nam je da je već objavila svoje mišljenje. 

- Sve što sam imala reći napisala sam u posljednjoj objavi. Ne bih htjela dalje dizati priču na više razine, a pogotovo ne prepirati se s anonimnim navodnim putnikom - rekla je za 24sata.

Ovo je njezina posljednja objava u kojoj komentira tvrdnje drugih putnika. 

- Kopiram svoj zadnji komentar u status. Neopisivo je tužno gledati kako se pretvaramo u društvo koje ne samo da tolerira nasilje, već je spremno lagati, klevetati i izvrćati situaciju (anonimno, naravno) u korist agresora. Ono što sam naučila je da ne smijem i ne mogu biti žrtva nasilja jer sam - glumica.

Očekivano se pojavila nekolicina koja očito nije shvatila poantu, a i članak u kojem sam, navodno, bila bezobrazna i bahata, prema iskazu jednog (1) putnika(?) iz istog autobusa. Tuga, tuga, tuga. Stoga još samo kratko:

1. Voljela bih kad bih imala u životu vremena i volje planirati kupnju krive karte i švercanja u busu svjesna potencijalnog blama. Da, karta je bila neispravna, mojom greškom, ali slučajnom i toga nisam bila svjesna dok šofer nije počeo galamiti na mene, umjesto da mi uljudno ukaže na pogrešku (ne samo moju, već i svoju, jer mi je samo par minuta prije pregledao kartu i pustio me unutra). Za ljude koji podržavaju i pravdaju takav postupak naprosto nemam komentara.

2. U novonastalom članku stoji: "Ona se i dalje nije htjela dignuti, a putnici su bili bijesni."

- Zanimljivo. Jer, digla sam se odmah, a bijesa se ne sjećam. Ničijeg, osim šoferovog. Sjećam se samo mrklog muka, neugodne tišine i osjećaja bespomoćnosti, srama i straha. Isto tako, djevojci koja je čekala da sjedne sam se u istom trenutku kad sam je vidjela ispričala ukoliko je zbog mene doživjela neugodnost, što se vjerojatno nije ni moglo čuti od galame gazde autobusa.

3. Također stoji: Poslije nam je vikala: "mrš stoko, vidjet ćete vi Boga svoga"

Ovakve riječi nisam nikad izgovorila ni u vlastitoj kući, a kamoli u javnosti, stoga neću dalje ništa komentirati. Ništa drugačije nisam ni mogla očekivati. Bilo bi lijepo kad bi se taj putnik (ako je uopće u pitanju putnik) identificirao.

Sve u svemu, nemam namjeru ulaziti u daljnje rasprave. Moj cilj je bio ukazati na agresiju koja se događa svakodnevno, svugdje, ne samo meni već mnoštvu drugih ljudi, u prvom redu djevojkama i ženama. Svi koji su tu bili prisutni znaju što se dogodilo. Dogodilo se neopravdano nasilje u situaciji koja se mogla riješiti mirno i brzo. Stotine komentara i poruka s istim ili sličnim iskustvima također govore dovoljno. Još jednom hvala svima na razumijevanju i podršci, a za pojedince koji se anonimno oglašavaju s ovakvim notornim lažima i klevetama (baš kao što je bio slučaj 2020. kad sam objavila status o nepodržavanju pjevanja pod uvjetom Covid potvrda dok su sve ulice, rive i trgovi dupkom puni) se nadam da će im to donijeti neko dobro u životu. Baš kao što je tad sve vrlo brzo izašlo na vidjelo, izaći će i sad i uvijek. O ovakvim stvarima šutjeti neću i ne bi trebao nitko. Još jednom, stop nasilju - zaključila je Uršula. 

Holivudska glumica objavila da se rastaje od supruga, a on već uhvaćen kako se ljubi s drugom
Holivudska glumica objavila da se rastaje od supruga, a on već uhvaćen kako se ljubi s drugom

Podsjetimo, Najev je ranije podijelila neugodno iskustvo koje je doživjela s vozačem autobusa. U toj je objavi, uz detaljan opis incidenta, napisala da je glavni razlog njenog izlaska bio strah da 'verbalno nasile ne poprimi fizički oblik'.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine