Obavijesti

Show

Komentari 11

Uspon i pad Lamara Odoma: Khloe mu odlučuje o sudbini

Uspon i pad Lamara Odoma: Khloe mu odlučuje o sudbini
19

Iako su papire za ravod potpisali u srpnju, Lamar Odom i Khloe Kardashian još su uvijek tehnički u braku, stoga Khloe ima pravo odlučivati o njegovom liječenju

VIDEO

Khloe Kardashian (31) i Lamar Odom (35) razišli su se 2013. godine, ali papire za razvod potpisali su tek u srpnju ove godine, no sud ih još nije obradio, stoga su tehnički još muž i žena. 

Zbog toga, piše TMZ, Khloe u ime Lamara odlučuje o njegovom liječenju u bolnici. Lamar se trenutačno bori za život te je priključen na aparate u bolnici Sunrise Hospital u Las Vegasu.

Izvori bliski liječnicima u bolnici tvrde da je u Lamarovoj krvi pronađena 'svaka zamisliva droga', piše E! News. Lamar je zbog predoziranja pretrpio nekoliko uzastopnih moždanih udara. 

Uz Lamara bdije gotovo cijela obitelj Kardashian. Uz njega je Khloe, a u bolnicu su došle i Kim i Kourtney Kardashian te Kris Jenner. Kendall se zaputila u bolnicu nakon revije u Šangaju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lamara je posjetila i bivša supruga, Liza Morales s njihovom djecom, Destiny i Lamarom Juniorom

Uspon i pad Lamara Odoma

Svoju košarkašku karijeru započeo je još u srednjoj školi, igrajući za školsku momčad. S 15 godina proglašen je sportašem godine u Queensu, 1995 godine. Tri godine poslije, počeo je igrati i za momčad svog fakulteta na Rhode Islandu i to jednako uspješno. Nakon samo jedne odigrane sezone, potpisao je trogodišnji ugovor za momčad Los Angeles Clippers, vrijedan 7,8 milijuna dolara.

Nakon što je pokazao da može igrati košarku poput najvećih zvijezda, 2001. Lamar je čak dva puta bio suspendiran nakon što je priznao da je pušio marihuanu. 

Njegova djevojka, Liza Morales, 2006. godine rodila im je treće dijete, sina Jaydena koji je umro u 6. mjesecu života.

Zajedno s Caronom Butlerom i Branom Grantom, Lamar se priključuje Los Angeles Lakersima nakon jedne odigrane sezone u Miami Heatu. U Lakersima je bio jedan od ključnih igrača i s njima je osvojio NBA prvenstvo 2009. i 2010. godine. S američkom reprezentacijom, osvojio je i Svjetsko košarkaško prvenstvo 2010. godine. 

Pixsell

S Khloe Kardashian se oženio nakon mjesec dana veze, 2009. godine. Njihov brak pratile su kamere reality emisije 'Keeping Up With The Kardashians' u kojoj se pojavljivao i Lamarov otac, liječeni ovisnik o heroinu. Par je pokušao imati i vlastiti show 'Lamar & Khloe', ali je ukinut nakon dvije sezone 2012. godine. 

Godinu dana poslije, Lamar je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, nakon čega je kažnjen s tri mjeseca uvjetne kazne i obveznim liječenjem od ovisnosti. Krajem iste godine, on i Khloe su se razišli jer ju je prevario, a veliki problem stvarale su i njegove ovisnosti. 

Khloe Kardashian

Ta godine bila je poprilično burna za Odoma koji je tada ponovno igrao za Clipperse. Nakon prekida s Khloe, paparazzi su ga pratili u stopu pa je nerijetko gubio živce i ulazio u verbalne i fizičke sukobe s njima. Jednom je prilikom željeznom šipkom fotografu lupao po autu, dok je drugom iz auta izvadio fotografsku opremu i bacio je na ulicu.  

Godinu dana nakon toga, potpisao je ugovor za španjolsku momčad Laboral Kutxa, koju je napustio nakon mjesec dana zbog ozljeda kralježnice. Zatim se pridružio New York Knicksima, koji su ga se odrekli nakon tri mjeseca. 

Lamarov najbolji prijatelj i njegov vjenčani kum, Jamie Sangouthai, umro je u 38. godini života od posljedica predoziranja, u lipnju ove godine. 

Cherry i Monroe pronašle Odoma

Samo četiri mjeseca nakon tragične smrti njegova prijatelja, Lamar je pronađen bez svijesti na podu bordela. Pronašle su ga prostitutke Ryder Cherry i Monica Monroe koje su odmah zvale broj za hitne slučajeve i rekle da njihov klijent ne diše te da mu kroz usta izlazi bijela tekućina. 

Bordel u kojem se Lamar zabavljao danima, uz pregršt droge i viagre, zove se 'The Love Ranch', a nalazi se u blizini Las Vegasa. Bordelom upravlja Dennis Hof, zvijezda HBO-ove dokumentarne serije 'Cathouse'. 

Hof je također zvao broj za hitne slučajeve i pomogao djevojkama namjestiti Lamara kako su im govorili službenici hitne. Hof je u razgovoru napomenuo da je Lamar sa sobom imao kokain.

Cherry i Monroe jedne su od 50 djevojaka koje žive u bordelu, gdje moraju biti dostupne svojim mušterijama 24 sata dnevno. Mušterije, naime, djevojke mogu birati i online, preko službene stranice bordela, a također ih mogu pozivati samo na 'spojeve'. 

Twitter

Djevojke koje su pronašle Lamara aktivne su na društvenim mrežama, gdje se ne boje reklamirati. Tako je, na primjer, Monica istaknula da se seksa samo sa bogatim i moćnim muškarcima. Ryder se, pak, pohvalila da je proglašena radnicom mjeseca u rujnu i listopadu. 

Svaki od Hofovih bordela dnevno ima od 50 do 100 klijenata. 

loveranch.net

Jedan od 'paketa' kojeg klijenti mogu odabrati je i onaj zvan 'Iskustvo prave veze'. U cjeniku, nalaze se radnje koje pripadaju u taj 'paket'. 

Sve počinje s 'aperativima za početak'. Tu je u ponudu uključeno i ljubljenje, predigra 'za dvoje' u kojoj se ističe 'intenzivna seksualna napetost' te uzajamna masaža. 

U cjeniku, kao glavna 'jelo' označene su seksualne poze. Prva od njih je 69, zatim predlažu hrvanje 'dok ste oboje premazani uljima', a zatim slijedi 'ludnica od oralnog seksa'. U ovom 'slijedu' predlažu i opciju 'seksajte se zauvijek uz viagru i vibratore'. Na kraju je opcija 'seks pod zvijezdama'. 

Pod specijalitete navode 'iznenađenje zločeste školarke', 'seks mašinu' i 'lezbijsku orgiju'. 

Za 'desert' nude 'šlag kojeg možete staviti bilo gdje' te 'divlje tuširanje', a za sam kraj postoji opcija 'grljenje u krevetu'. 

5 razloga zašto ovaj vikend otići u Metro po opremu za auto

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom