Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

'Uz Donalda nije šetala prava Melania već njezina dvojnica'

Žao mi je, no ovo nije Melania. Ova žena hoda i maše bez njezine prepoznatljive ukočenosti. Melanijina dvojnica doista postoji ljudi, napisala je korisnica Twittera

Foto: PIXSELL
22 komentara

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump (72) i njegova supruga, Prva dama Amerike Melania Trump (48) posjetili su uništenu Alabamu gdje je zbog tornada život izgubilo 23 ljudi. Na društvenim mrežama ponovno su se pojavile teorije zavjere kako uz Donalda nije šetala prava Melania već njezina dvojnica. 

President Trump visits tornado-ravaged Alabama | Autor: Mike Theiler/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Mike Theiler/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Obožavatelji Trump obitelji istaknuli su kako je Prva dama bila na fotografijama prije putovanja, ali nije bila kada su šetali i i stajali pred jednim od grobova. 

- Žao mi je, no ovo nije Melania. Ova žena hoda i maše bez njezine prepoznatljive ukočenosti. Melanijina dvojnica doista postoji ljudi - napisala je korisnica Twittera. 

- Prava Melania nikada ne hoda ispred Donalda, uvijek iza - dodali su drugi.

President Trump visits tornado-ravaged Alabama | Autor: Mike Theiler/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Mike Theiler/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Prve teorije zavjere pojavile su se prije dvije godine, a tada se oglasila i glasnogovornica Melanijinog ureda Stephanie Grisham

- Još jednom, proširila se smiješna priča koja zaokuplja ljude umjesto da ih zanima što je Prva dama napravila za djecu - tada je rekla Stephanie.

President Donald J. Trump Departure | Autor: Ron Sachs/DPA/PIXSELL Foto: Ron Sachs/DPA/PIXSELL

Prošlog ljeta, Melania i Donald bili su u Ohiou, a mnogi su našli nekoliko razlika koje dokazuju da je tada s predsjednikom bila dvojnica. 

- Boja kose je pogrešna, kao i razdjeljak. Košulja je pogrešna, kao i ovratnik na sakou. Čak nedostaje i logo na naočalama. Definitivno to nije ona - nagađalo se na društvenim mrežama. Osim toga, primijetili su i da je 'dvojnica' deblja od Melanije i to čak desetak kilograma, ali ključna razlika je njezino lice koje je okruglije nego od Donaldove supruge.

NAPOKON OTKRIVENO ONO ŠTO SVI ŽELE ZNATI: Dijete Meghan i princa Harryja će nositi ovo prezime?

Naši partneri pišu
Message