Obavijesti

Show

Komentari 23

Uzeli mikrofon pa se obrukali: Svaka šuša može biti pjevačica

Uzeli mikrofon pa se obrukali: Svaka šuša može biti pjevačica
7

Nisam baš neki pretjerani talent, ali fora je u tome da moja dionica nije toliko zahtjevna. Snimali smo nekoliko dana. Jedan dan im je samo trebalo samo da me natjeraju u studio, rekla je Nikolina Ristović

VIDEO

Brojne domaće zvijezde imale su mali 'izlet' u pjevačke vode, ali im to baš i nije pošlo za rukom. U svojim se profesijama odlično snalaze, međutim pjevanjem se nisu baš proslavili...

Sonja Kovač 

Influencerica Sonja Kovač (35) u virtualnom svijetu postala je cijenjena, a između ostalog proputovala je pola svijeta. Za nju je gluma poziv te se njome namjerava intenzivno baviti. Ona je i jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:47

Međutim, jednom se prilikom okušala i u glazbi te snimila spot za pjesmu 'Više nisi moj'. Na YouTubeu gledatelji su je 'počastili' komentarima, koji nisu upućivali na to da su zadovoljni izvedbom.

'Bolje ti leži gluma nego pjevanje, to je sigurno', 'Ne znam što je to ovoj trebalo', 'Od kad ova pjeva?', 'Svaka šuša može biti pjevač' - neki su od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ana Sasso

Ana Sasso (56) ostvarila je veliki uspjeh na natjecanju za Miss svijeta, ali većina ljudi je i danas pamti po provokativnoj reklami za gazirani sok. Davne 1982. izabrana je za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je reklamni spot za gazirano piće kojim je osigurala status seks simbola. Svi se dobro sjećaju reklame u kojoj je ova ljepotica izronila iz mora u mokroj majici.

Manje je poznato da se Sasso okušala i kao pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivica Šurjak

Bivši nogometaš Ivica Šurjak (66) je sedamdesetih godina bio jedan od najtraženijih igrača Europe. Dok je u sportu briljirao, pjevanje ga nije 'vinulo među zvijezde'. Godine 1980. je snimio 'disko hitove' 'Ni ljubav nije kao što je bila' i 'Julija'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iva Majoli

Majoli (42) je do danas ostala najbolja hrvatska tenisačica svih vremena. Iva, koja je osvojila Roland Gaross u Parizu 1997., nakratko je reket zamijenila mikrofonom 2000. i snimila sa Sandijem Cenovom pjesmu 'Do tebe mi nema'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neven Ciganović

- Pjevanje je bilo tek eksperiment. Ja u svom životu volim eksperimentirati sa različitim stvarima; pjevanje bilo samo jedna od njih. Da sam otkrio da sam iznimno talentiran za pjevanje, sigurno bih nastavio s tim, no na nesreću, točnije, na vašu sreću - shvatio sam da je bolje da se pokušam ostvariti u nekim drugim stvarima - rekao je prije nikoliko godina stilist Ciganović o svom izletu u pjevačke vode, za portal Cromoda. Nevenova pjesma 'Candyman' se i danas može pronaći na YouTubeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mario Petreković

Komičar Mario Petreković (47) pjevanjem se prvo 'usavršavao' u prvoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a onda je pokušao autorskom pjesmom 'Nerviram se' pobijediti na Zagrebačkom festivalu. Petrekoviću je to bio prvi izlet u solističke glazbene vode.

Petreković uživao glumiti ženu: Svi imamo nešto žensko u sebi
Petreković uživao glumiti ženu: Svi imamo nešto žensko u sebi

Prije toga je bio član glazbeno-vizualno-kreativnog koncepta Yoghurt. Osnovao ga je glazbeni producent i autor David Vurdelja, poznatiji po nadimku Baby Dooks, a ekipa je napravila singl 'Bakica'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dino Rađa

'Nisam više ja sa njom' pjeva Petar Grašo (43), a na drugoj polovici pjesme pridružio mu se bivši košarkaš i njegov kum i prijatelj Dino Rađa (52).

- To su me uhvatili na prevaru, ali sad sebe kad čujem, onda bih se najradije negdje sakrio da se ne čujem - našalio se kasnije Dino, piše Dnevnik.hr. Kasnije je sa splitskim glazbenikom Antom Pupačićem Pupijem, inače svojim učiteljem gitare, osnovao glazbeni sastav Dino i Pupi band, a prvi singl im se zvao 'Da je bajker biti lako'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nikolina Ristović 

Voditeljica Ristović (43) je prve stihove otpjevala, odnosno prošaptala, u pjesmi 'Idemo do mene' sa srpskim pjevačem Sašom Kovačićem.

- Nisam baš neki pretjerani talent, ali fora je u tome da moja dionica nije toliko zahtjevna. Snimali smo nekoliko dana. Jedan dan im je samo trebalo da me natjeraju u studio. Moja dionica nije zahtjevna, tako da se ne bih baš usudila opernu ariju ispjevati od prve. Dogodilo se u trenutku i tako se isplatilo – otkrila je Nikolina koja u pjesmi tek nekoliko puta prošapće 'Idemo do mene', za magazin Stars.

POGLEDAJTE VIDEO:

Željko Kerum

Pjesmu 'Splite grade ja te volin' je u predizborne svrhe u duetu s Mišom Kovačem (78) snimio tadašnji kandidat za gradonačelnika Splita Željko Kerum (58).

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao