Obavijesti

Show

Komentari 24

Uzeo je džoker na nogometnom pitanju: Znate li točan odgovor?

Uzeo je džoker na nogometnom pitanju: Znate li točan odgovor?
5

Koliko je ukupno udaraca s bijele točke Danijel Subašić obranio na SP-u u Rusiji, glasilo je pitanje za 32.000 kuna. Roberto je za pomoć pitao znalca koji mu je rekao kako misli da je točan odgovor 'četiri'

U najnovijoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?' natjecanje je nastavio Roberto Bregović (19) iz Maruševca kraj Varaždina. Otvorio je pitanje za 64.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Prvi tramvaj u Hrvatskoj bio je na konjsku vuču, a u promet je pušten 1884. godine... - glasilo je pitanje, a natjecatelj je odabrao Osijek kao odgovor, što se pokazalo točnim. 

Za 125.000 kuna trebao je znati da se kontroverzno udruženje Fight Club razvilo u destruktivni antikapitalistički Projekt Mayhem, no nije bio siguran pa je odustao i kući otišao sa 64.000 kuna.

Zatim je u borbu za milijun kuna krenuo Filip Đorđievski koji je bez problema odgovorio na prvih osam pitanja. Iskoristio je džoker 'zovi' na pitanju za 16.000 kuna: 'Kako je naslovljen niz od 62 romana Julesa Vernea?'. Poslušao je džoker i pogodio da je riječ o neobičnim putovanjima.

- Koliko je ukupno udaraca s bijele točke Danijel Subašić obranio na SP-u u Rusiji - glasilo je pitanje za 32.000 kuna. 

Na hit Nene Belana potrošio je dva džokera: Znate li odgovor?
Na hit Nene Belana potrošio je dva džokera: Znate li odgovor?

Roberto je za pomoć pitao znalca koji mu je rekao kako misli da je točan odgovor 'četiri'. Poslušao ga je te je prešao drugi prag. Na pitanju za 64.000 kune je znao da as nedostaje tzv. dead man's handu da postane full house. 

Iako mu je ostao džoker 'pola-pola', nije ga iskoristio te je odustao na pitanju za 125.000 kuna. Nije znao da je J. Paul Getty formulom za uspjeh smatrao 'buditi se rano, marljivo raditi, pronalaziti naftu'.

A onda je na 'vrući stolac' sjeo Igor Mavrin koji je uspješno odgovorio na prvih sedam pitanja. Iskoristio je joker 'pola-pola' na pitanju: 'Koji teniski turnir nije održan 2020.?'.

Odabrao je Wimbledon i pogodio, a natjecanje će nastaviti za dva tjedna.