Show

Komentari 8

Trud se isplatio: Ova torta oduševila je Buddyja Valastra

Trud se isplatio: Ova torta oduševila je Buddyja Valastra

Poznati slastičar Buddy Valastro stigao je u Zagreb na druženje s obožavateljima, ali i kako bi proglasio pobjednika natjecanja najljepše torte s hrvatskim motivima

Slastičar i zvijezda emisije 'Šef slastičarnice' Buddy Valastro (39) prvi put je posjetio Hrvatsku. U zagrebačkom City Centar West od 18 sati družio se s obožavateljima, a proglasio je i najljepšu tortu s hrvatskim motivima. 

Atmosferu s proglašenja najbolje torte pogledajte ovdje:

Ovo je prvi posjet Buddyja Valastra Hrvatskoj. Buddy u SAD-u uspješno vodi lanac slastičarnica Carlo's Bakery. U slastičarnici svog oca radio je od malih nogu, a zatim je uz pomoć obitelji stvorio pravo slatko carstvo. Diljem svijeta postao je poznat zahvaljujući seriji 'Cake Boss' (Šef slastičarnice) na TLC kanalu, koja prati rad njegovog tima u slastičarnici, ali i obiteljski život koji je Buddyju uvijek na prvom mjestu. Nova sezona serije 'Šef slastičarnice' na programu je od 19. listopada, srijedom u 20 sati.

Andrea Sokač (29) i Lorita Grgičević Klarić (38), koje su se prijavile s tortom na kojoj su bili i dečki iz 2Cellosa, svojom su slatkom kreacijom s motivom Grgura Ninskog oduševile Buddyja te odnijele pobjedu.

Najčitaniji članci