Show

Komentari 7

Valentići: Prijateljici bismo možda pomogli da zatrudni

Mario Valentić kaže da nije siguran bi li donirao sjeme Mirninoj prijateljici koja bi htjela zatrudniti. Ona u šali kaže da bi morala biti dobra prijateljica

Radnja filma je doista zanimljiva i stvarno ne znam što bih učinila da se nađem u takvoj situaciji. Da mi prijateljica pita supruga da bude donator, morala bi mi biti stvarno dobra prijateljica. Ne može se tako nešto tražiti za rođendan, nasmijala se Mirna Maras Valentić (31) na pitanje bi li dopustila suprugu da bude donator sjemena kako bi njena prijateljica rodila dijete. Sa suprugom Mariom bila je na premijeri filma 'Zamjena' u kojem Jennifer Aniston glumi ženu koja traži dobrog dečka za donatora sjemena kako bi napokon postala majka,
Mario Valentić (29) našalio se da bi možda pomogao Mirninoj prijateljici da zatrudni samo ako joj o tome ovisi život. Bivša voditeljica i glumac roditelji su jednogodišnjeg Nike. Nedavno su se vratili s obiteljskog ljetovanja.
- Bili smo sa sinom i roditeljima na Jadranu i odmarali jer će nam ostatak godine biti radni. Osim što treniram, bit će tu i nekih angažmana u serijama - rekao je Mario. I Mirna, koja je postala glasnogovornica nogometnog kluba, kaže, neće se odreći voditeljskog posla. Televizija je njena ljubav i uskoro ćemo je gledati u novom projektu no detalje nije htjela otkriti.
- Volim ići u kino pa često odemo - kaže Luka Vidović (31).
- No, više je po njegovom pa uvijek on na kraju odabere film - kaže njegova nova djevojka.Tako je i ovaj put bilo pa je mađioničar i glumac za frizerku Sanju Madić odabrao romantičnu komediju. Sanja ga je osvojila šarmom, a on nju lijepim gestama i pomoći koju joj je pružio dok je prošle godine otvarala vlastiti frizerski salon.

Najčitaniji članci