Obavijesti

Show

Komentari 106

Valentina i Kristina te Mihajela i Luca ispale su korak do finala

Valentina i Kristina te  Mihajela i Luca ispale su korak do finala
1

Iako su Jakov i Domagoj dobili imunitet kao nagradu za najbolje ocjene u prošloj epizodi, i tako postali prvi par finalista, momci su ovaj put prikupili najlošije ocjene

VIDEO

Jakov i Domagoj loše su odradili oba zadatka – kako kreativni na temu 'Sv. tri kralja“, tako i Žaklinin recept za macarone. Špiček nije krio razočaranje neuspjelim kolačima jer je od obojice očekivao samo napredak.

- Jučer sam s ponosom došao kući s vašim kolačem. Moja me kćer zamolila da i danas donesem nove od istog natjecateljskog para, da proba. Srećom što imam Žakline, jer ću iz njezine slastičarne uzeti jedan kolač i odnijeti kćerki i reći joj da ste to vi radili. Jer ako s ovim dođem doma, bit ćemo izbačeni i ja i kolači! Totalno razočaranje naspram jučerašnjeg dana! Zaprepastio sam se kada sam probao… Loše! - rekao je Špiček. Tea i Žakline također nisu imale riječi pohvale pa su, baš kao i Špiček, dečkima dodijelili dvojke.

Valentina i Kristina su svoje male 'kraljevske' kolačiće obogatile šafranom, koji se vrlo rijetko koristi u slastičarstvu. Žiriju se dopala njihova ideja koristiti ga u kremama, ali osrednje ocjene nisu bile dovoljne za prolazak u finale. Djevojke su za jednostavan kolač od sira koji je 'sklepan na brzinu', medovik s previše ruma i kremu sa šafranom dobile 18 bodova.

Luca i Mihajela pripremile su tri različita 'kralja' – jedan pravi, jedan srednji i jedan 'srednja žalost', a macaroni su im „pucali od suhoće“. Sestre su od žirija dobile svega 17 bodova, što također nije bilo dovoljno za nastavak utrke u showu.

Špiček nije bio zadovoljan s natjecateljima jer su u zadanom vremenu od pet sati napravili premalo kolača, od kojih je većina bila prejednostavna za ulazak u finale.

- Ja ne bih volio biti gazda slastičarne u kojima bi većina vas radila. Ako bi bile plaćeni po satu, ne znam biste li imali posla. Ja bih si razmislio kako bih vas plaćao jer omjer vremena i serviranog vam nikako ne ide -  iskreno se obratio Špiček svim natjecateljima.

Jedini par koji je u polufinalnoj epizodi dobio pohvale su Marijana i Tomislav. U zadanom su vremenu uspjeli napraviti četiri biskvita i pet krema koje su i vizualno i okusom zadovoljili i iznenadili žiri. S osvojenih 26 bodova prvi su put došli na vrh ljestvice, a samim time i u finale.

- Ne možemo vjerovati da smo u finalu! Kada smo došli u show, nismo se niti nadali tome! Uvijek si misliš što bi bilo, kad bi bilo. Ali ovo je pozitivan šok za nas - vesele se Marijana i Tomislav koji sutra peku kolače za finale, zajedno s Jakovom i Domagojem i Dubravkom i Marijanom. Kući su otišla dva ženska para – Luca i Mihajela, te Kristina i Valentina. 

- Ponosna sam na Valentinu i sebe jer smo u osam epizoda pokazali da znamo jako puno tehnika izrade kolača. Mislim da smo po tome najbolji par u showu. Znamo gdje pripadamo i koji su naši dometi i granice. To što smo ispali pred finale su samo „pravila igre“ koja nekad i nisu naklonjena najboljima - priznaje Kristina, dok Mihajela otkriva za koga će sutra navijati.

- U finale su ušli jako dobri slastičari i, ono što je najvažnije, jako dobri ljudi. Naši su favoriti Domagoj i Jakov koje ćemo sutra svim srcem bodriti - rekla je.

Ne propustite finalnu epizodu treće sezone slastičarsko-natjecateljskog showa 'Tri, dva, jedan – peci!' kako bi doznali tko će osvojiti titulu najboljeg slastičarsko-amaterskog para Hrvatske i novčanu nagradu od 50.000 kuna – u četvrtak, 23. prosinca u 20:15 sati, samo na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.