Show

Komentari 72

Valentina iz 'Ljubavi na selu' je komentirala Vidin poklon Ivani: To je pravi muž, dobro se udala!

Valentina iz 'Ljubavi na selu' je komentirala Vidin poklon Ivani: To je pravi muž, dobro se udala!

A ne kada meni kažu da sam se dobro udala i da sam samo lovu gledala. Koju lovu? Gdje je lova?, napisala je Valentina, koja se nakon 'Ljubavi na selu' udala za Vatroslava Tijana

Nogometaš Domagoj Vida (31) i njegova supruga Ivana (26) proslavili su treću godišnjicu braka, a tim povodom ju je 'počastio' skupocjenim poklonom. Darovao joj je automobil Mercedes G, a cijena se kreće oko milijun kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vatreni uživali po Mediteranu

Mnogi su se raspisali o tom luksuznom poklonu, a među njima bila je i Valentina Tijan (26), bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu'. Podijelila je fotografiju Ivane koja stoji pored pakiranog automobila.

- E ovo znači pravi muž. Dobro se udala! A ne kada meni kažu da sam se dobro udala i da sam samo lovu gledala. Koju lovu? Gdje je lova? - napisala je Valentina, koja se nakon spomenutog showa udala za Vatroslava Tijana (41) i sada žive u Ražancu.

Vjenčali su se u srpnju prošle godine, a u veljači 2019. godine Valentina i Vatroslav dobili su kćer Viktoriju (1). Sada očekuju još jedno dijete. 

- Naša princeza Viki u novoj godini, ako Bog da, dobiva pojačanje. Više neće biti sama, imat će nekoga za igru, svađu, razgovor i pravog prijatelja u životu! Nadam se da će se jako voljeti, slagati i biti jedno drugom uvijek potpora u životu - komentirala je presretna Valentina.

Najčitaniji članci