Obavijesti

Show

Komentari 156

Vanda Winter je kao Axl Rose oduševila žiri, a i svoje kolege

Vanda Winter je kao Axl Rose oduševila žiri, a i svoje kolege
37

Cijeli žiri se naježio koliko je Vanda dobro 'skinula' Axla iz grupe Guns N' Roses. Mnogi nisu očekivali ovakav njen nastup, a bodove su joj dali i oduševljeni kolege

VIDEO

Izvedbom pjesme "Sweet Child O'Mine" Vanda Winter je pobijedila u šestom izdanju showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Svojom pobjedom osigurala je donaciju akciji Korak za život. 

- Pjevački si me opet naježila. Jedna nova Vanda, jedna nova energija, kapa dolje, bravo - pohvalila ju je Sandra, a Tomo se složio s kolegama iz žirija te dodao kako se iznenadio jer nije očekivao ovakav nastup. 

Nova TV

Indira se isto naježila na Vandin nastup, a i većina natjecatelja oduševila se kolegicom te su joj dali svoje bodove. 

''Satisfaction" i sjajnu preobrazbu u Micka Jaggera upriličio nam je Giuliano koji je opet morao za potrebu što vjerodostojnije transformacije imati umjetne zube. 

Nova TV

- 'Bio si fenomenalan. Imao sam dojam kao da Rolling Stonese gledam uživo - komentirao je Goran. 

Plesni hit Pharrella Williamsa izvela je Jasna Palić Picukarić i digla sve na noge. Natjecatelji i članovi žirija nisu mogli odoljeti već su svi ustali i zaplesali na ''Happy''. 

- Sitna, ali dinamitna, oduševljena sam, sve si nas rasplesala. Transformacija uistinu vrijedna divljenja - komentirala je Indira. 

Mario Petreković izveo je "Livin la Vida Loca" od Rickyja Martina te fascinirao žiri i publiku. 

Nova TV

- Iznenadio me njegov izgled klasičnog ljepotana. Sve je bilo fantastično, pjevanje, ples, gluma, sve do kraja. Uvijek na istom nivou - komentirao je Tomo. 

Ronald Braus imao je masku kako bi što bolje nalikovao Jasminu Stavrosu, a izveo je njegovu pjesmu "Umoran". 

- Donio si jedan drugi duh, tvoj pogled, glasovna transformacija je bila fantastična, stvarno sam čuo Jasmina Stavrosa - komentirao je Goran. 

Nova TV

Indira se osvrnula i na transformaciju kada je Ronald nju imitirao te ga je pohvalila, a za ovu preobrazbu je rekla kako je bio isti Stavros. Sandra je rekla da je ovo Ronaldova najbolja transformacija.

Andrea Andrassy se transformirala u Sennu M te izvela zahtjevnu koreografiju i otpjevala pjesmu ''Beba Malena''. 

- Uz takvu vrstu pokreta, tebi je glas ostao miran i točan. Jako fascinantno i teško, svaka čast - komentirao je Goran.

Minea, odnosno Siniša Vuco, otpjevala je pjesmu "Crna ženo". 

- Gdje ste vi vidjeli Mineu, kada ste ju vidjeli - pitao je Goran i tako jasno dao do znanja da je ovo još jedna od uspješnijih Mineinih transformacija.

Nova TV

Baby Dooks izveo je pjesmu koja je kako sam kaže, van njegovog glazbenog izričaja, a radi se o pjesmi ''Da te mogu pismom zvati'' klape Maslina. 

Fotorulet natjecateljima je na kraju emisije donijelo nove zadatke za natjecatelje popularnog showa. Baby Dooks postaje Danijel Popović, a Minea će se transformirati u Ruslanu. Andrea se vraća opet u ženski lik, a ovaj put morat će imitirati Severinu. Ronald će uprizoriti neki od spotova Novih fosila, a Mario je dobio zadatak pretvoriti se u Doris Dragović. Jasnu ćemo iduće nedjelje vidjeti kao Tajči, a Giuliano će se morati pripremiti za interpretaciju nekog od hitova grupe Riva. Ovotjedna pobjednica Vanda morat će se pripremiti za ulogu pjevačice Loreen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao