Show

Komentari 6

Vanja Halilović više nije na čelu marketinga domaće firme, dala je otkaz pa otkrila što će raditi

Vanja Halilović više nije na čelu marketinga domaće firme, dala je otkaz pa otkrila što će raditi

Bivša voditeljica Vanja Halilović bila je posljednje dvije godine direktorica marketinga u Vinariji Kutjevo, a sad je odlučila otvoriti novo poglavlje života i oprostiti se od pozicije

Vanja Halilović (38) vodila je odjel marketinga u Vinariji Kutjevo zadnje dvije godine, no sad prelazi na vlastite projekte pa je dala otkaz. Na svom je Instagramu bivša direktorica objavila službeno priopćenje Vinarije, koja se lijepim riječima oprostila od Vanje.

- Odjelom marketinga Vinarije Kutjevo više neće rukovoditi Vanja Halilović, koja je nakon dvije godine uspješne suradnje i niza  odrađenih projekata, na osobni zahtjev zatražila razrješenje s te funkcije. Vanja je izrazila želju da svu svoju energiju i kreativnost ubuduće usmjeri u posvećivanje zahtjevnim osobnim projektima i nastavi obnašati dosadašnje funkcije u poduzetničkim vodama - napisali su, a kao dio priopćenja i Vanja je dala izjavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zahvaljujem svim kolegama, partnerima i medijima na podršci tijekom suradnje te uspješnoj realizaciji brojnih projekata na kojima smo zajedno radili proteklih godina. Izuzetno sam ponosna na sve rezultate za koje je zaslužan izvrstan timski rad i duh. Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala raditi u najstarijoj vinariji u Hrvatskoj te mogućnosti upoznavanja svih ljepota kutjevačkog kraja - rekla je.

Na društvenim mrežama još nije otkrila o kakvim je osobnim projektima riječ, no objavila je nekoliko fotografija sa značajnim opisima.

- Nisam se promijenila, samo sam si posložila prioritete - napisala je uz jednu od fotografija, dok je u drugoj navela da 'ptica zatvorena u kavezu neće izgubiti svoja krila'.

Vanja je u sretnoj vezi s poduzetnikom i vlasnikom restorana u Zagrebu, poduzetnikom Franom Barbierijem, a svoj privatni život drži daleko od javnosti.