Obavijesti

Show

Komentari 58

Vanja Modrić voli visoku modu: Slavlje u bluzi od 16.000 kuna

Vanja Modrić voli visoku modu: Slavlje u bluzi od 16.000 kuna
12

Zasjala je Vanja i na raznim dodjelama i eventima, a mnogi pamte i njeno izdanje na vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke u Istri te Sergia Ramosa i njegove odabranice u Sevilli

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac, kapetan 'Vatrenih' i nogometaš Real Madrida, Luka Modrić (34) sa suprugom Vanjom (38) jučer je proslavio desetu godišnjicu braka. Tim povodom par se veselo smješkao i pozirao sa tortom, a onda su se fotografijom pohvalili i na Instagram profilu. 

- Prije deset godina rekla je da. Moja ljubav - napisao je nogometaš kratko u opis fotografije, koja je skupila više od pola milijuna lajkova. Čestitali su im Ivan Rakitić, Sandra Peković, Iva Olivari, Darijo Srna i mnogi Lukini kolege nogometaši i sportaši. 

Vanja je za tu prigodu odjenula Yves Saint Laurent bluzu, kojoj je cijena 2143 eura, što je nešto više od 16 tisuća kuna. Rasprodana je i iz starijih je kolekcija. Modrićeva supruga poznata je po istančanom ukusu i elegantnom stilu, a u nekoliko navrata smo je zadnjih godina 'ulovili' kako iskešira pozamašan iznos za krpice. 

Na vjenčanje Realova kapetana, Sergia Ramosa (34) stigla je u bež haljini brenda Christiana Diora. Riječ je o haljini cvjetnog uzorka s plisiranom suknjom koju je u pojasu stegnula remenom s inicijalima CD. Zbog njegove svadbe u Sevillu je sa sobom povela i frizerku i vizažisticu.

Zasjala je Vanja i na raznim dodjelama i eventima, a mnogi pamte i njeno izdanje na vjenčanju pjevačice Franke Batelić (27) i nogometaša Vedrana Ćorluke (34) svega nekoliko dana nakon veličanstvenog dočeka Vatrenih u Zagrebu i ostalim dijelovima Lijepe Naše. Odjenula je tada asimetričnu crno-bijelu haljinu luksuznog modnog brenda Valentino, vrijednu 2495 funti (oko 20 tisuća kuna).

Luku i Vanju matičar je vjenčao 12. svibnja 2010. pred obitelji i bliskim prijateljima, što su proslavili u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Vanja je tada bila trudna s njihovim prvim djetetom, a Luka je svečanu svadbenu večeru platio 7.950 kuna. U lipnju iduće godine golupčići su stali pred oltar. 

Upoznali su se u kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u blizini Dinamovog stadiona, kad je Luki bilo 19 godina. Par ima sina Ivana (9) te kćeri Emu (7) i Sofiju (2). Par je prije vjenčanja bio četiri godine u vezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...