Show

Komentari 18

Vanja napravila prekršaj prije 3 godine, a sad joj je stigla kazna

Vanja napravila prekršaj prije 3 godine, a sad joj je stigla kazna

Halilović je vozila zagrebačkom ulicom čak 48 km/h više od dopuštene brzine. Nije mogla ni odglumiti da ne zna za to jer je ranije već na cijeli slučaj uložila prigovor. Mora platiti 2000 kn

Vanja Halilović (36) vozila je 108 km/h zagrebačkom Avenijom Marina Držića, a dopušteno je 60 km/h. Sve su uredno snimile kamere, Vanja je proglašena krivom i kažnjena je s 2000 kuna.

Ta vožnja, koja za čak 48 km/h nadmašuje dopušteno, zbila se krajem lipnja 2016. godine, na početku ljeta. Iako smo posljednjih dana svjedočili izrugivanju pravosuđu onih od kojih najmanje očekujemo, dakle od eminentnih sudaca, Vanja nije činila pravne začkoljice, sve je predala u duge ruke pravde.

Lijepo je savjesno dostavila podatke o vozaču vozila, dakle o samoj sebi, inače nekadašnjoj loto djevojci. Na ročište je pozvana početkom kolovoza ove godine, no nije se odazvala, možda je taj detalj smetnula s uma. Sud je ustvrdio da je adresa koju je dala točna, dakle pozivi i obavijesti bili su dostavljeni, a da je nedolaskom željela oduljiti suđenje. Nije mogla ni odglumiti da ne zna za to jer je ranije već na cijeli slučaj uložila prigovor.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Najčitaniji članci