Obavijesti

Show

Komentari 5

Vanja Rupena traži nova lica: Želim pronaći svoju nasljednicu

Vanja Rupena traži nova lica: Želim pronaći svoju nasljednicu
3

Bivša Miss Hrvatske u Zagrebu je ‘lovila’ nova lica koja će plasirati na svjetske piste. To joj je prvi posao u domovini otkad je 2010. vodila show 'Top model by Vanja Rupena'

VIDEO

Godinama živim i radim u Milanu. Od modnog posla ne mogu se odvojiti pa sam otvorila tvrtku koja traži nova lica. Želim ih plasirati na svjetske piste, kaže Vanja Rupena (38).

Bivša Miss Hrvatske u Milano je otišla 1997., godinu nakon što je pobijedila na hrvatskom izboru za Miss. Ondje je izgradila sjajnu karijeru. Snimila je nebrojeno reklama i radila kao televizijska voditeljica. Kad je 2012. rodila sina Giovannija, povukla se iz posla i posvetila samo njemu.

Obitelj joj je svetinja

- Danas sam opet spremna raditi, ali ne u onoj mjeri kao nekad. Obitelj mi je najvažnija. Zbog sina sam četiri godine bila izvan posla, stalno sam bila uz njega - kaže Rupena. U Hrvatsku je došla sa suprugom, ekonomistom Raffaeleom Franciosom. U dogovoru s Tihanom Harapin-Zalepugin (66), potražit će nova lica koja će plasirati na svjetsku modnu scenu. To joj je prvi posao u domovini otkad je 2010. vodila show “Top model by Vanja Rupena”.

MILANO - PROGRAMMA TV MARKETTE

- Tihana i ja smo prijateljice i poslovne suradnice. Ima jednu od najboljih agencija u Hrvatskoj i dogovorile smo se da skupa radimo - rekla je Vanja.

Tihana, pak, kaže da ih povezuju profesionalnost, odgovornost i prijateljstvo. Dodaje da joj je u interesu dati djevojke u pouzdane ruke.

- Vanja je prošla moju školu. Nekad smo bile u odnosu učiteljica i učenica, a sad smo partnerice - kaže Tihana.

hr top 20

Petanestak djevojaka koje su došle na casting imale su blagu tremu koju je Vanja razbila. Dane kad je i sama obilazila castinge pamti po lijepome.

- Nisam imala ružnih iskustava, ništa negativno nisam doživjela, zato i jesam ostala u ovom poslu. Imala sam 15 godina kad su u meni vidjeli potencijal za manekenku - priča Vanja. Djevojkama savjetuje da budu svoje. Smatra da je najvažnije zadržati osobnost.

Ne voli mondene zabave

Nema potrebe, ističe, obilaziti silne partyje, neće se zato lakše dobiti posao.

- Nikad nisam žudila za mondenim svijetom. Rijetko sam odlazila na partyje. Razmišljala sam na način ‘ako se nekome sviđa moj rad, zvat će me ponovno bez obzira na to vidi li me na zabavama ili ne’ - kaže Vanja.

U žiži popularnosti najviše je voljela biti sa svojim tadašnjim dečkom Raffaeleom. Sve su dijelili zajedno, a tako je i danas.

- Oboje se bavimo sportom, ni danas ga se nismo odrekli, a često se družimo s prijateljima, mojim i njegovima. To nam je jako važno - zaključila je Vanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...