Vanja zablistala uz Modrića u decentnoj Fendi kombinaciji za koju je izdvojila oko 50.000 kn | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 60

Vanja zablistala uz Modrića u decentnoj Fendi kombinaciji za koju je izdvojila oko 50.000 kn

Vanja zablistala uz Modrića u decentnoj Fendi kombinaciji za koju je izdvojila oko 50.000 kn
6

Dobitnik Marce, naš Luka Modrić, na dodjeli se pojavio u sivom odijelu uz koje je iskombinirao bijelu košulju i tenisice. Supruga Vanja ponovo je nadmašila samu sebe. Izgledala je prirodno i elegantno

VIDEO

Kapetan nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida, Luka Modrić (36), u srijedu navečer je na ceremoniji u glavnom salonu Casina de Madrid primio nagradu Marca Leyenda, koju cijenjeni španjolski dnevnik dodjeljuje najboljim svjetskim sportašima za sportske podvige i vrijednosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kondicijski trener Vlatko Vučetić otkriva tajne treninga s Lukom Modrićem 'Vjerujemo si' VIDEO

S Modrićem je na svečanost došla i supruga Vanja (39), koja mu je vjerna podrška već dugi niz godina, a za dodjelu su se i modno uskladili. 

Prije ulaska u dvoranu, Luka i Vanja pozirali su na crvenom tepihu. On je nosio sivo odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom i bijelim tenisicama, dok je ona na sebi imala kraću haljinicu, torbicu i sandale na petu. 

during the Marca de Leyenda awards in Madrid, May 18, 2022.

Sve modne komade za koje se odlučila Vanja potpisuje luksuzni modni brend Fendi. Samo za haljinu izdvojila je 2700 eura, što je oko 20.000 kuna, dok je torbica koštala oko 2500 eura, odnosno 19 tisuća kuna. Sandale na stranicama brenda nose cijenu od 1250 eura, točnije 9.300 kuna. Zbrajajući sve cifre možemo zaključiti da je supruga jednog od najboljeg nogometaša svijeta na sebi imala kombinaciju vrijednu oko 50 tisuća kuna. 

Iako ni modni odabir nije bio pretjerano upečatljiv, Vanja je na licu imala prirodni make-up i blago uvijenu frizuru.

Podsjetimo, Luka Modrić s ovom prestižnom nagradom ušao je u društvo 66 legendi sporta poput Peléa, Maradone, Mohameda Alija, Michaela Jordana, Nadije Comaneci, Michaela Schumachera, Lea Messija, Cristiana Ronalda...

- Čast je primiti ovu nagradu. Želim zahvaliti Marci na priznanju, Real Madridu i njegovim navijačima na podršci. Od prvog trenutka osjetio sam da me vole. Čak i rivali jer sam uvijek osjećao poštovanje prema svima - rekao je Modrić u emotivnom govoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 60

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu