Obavijesti

Show

Komentari 2

Varaju još od Washingtona: Mandate gotovo svih američkih vladara obilježile su seks afere

Varaju još od Washingtona: Mandate gotovo svih američkih vladara obilježile su seks afere
1

Više od trećine muškaraca koji su bili u Ovalnom uredu optuženi su za brojne afere te su imali izvanbračnu djecu. Sve je započelo s prvim američkim predsjednikom Georgeom Washingtonom...

VIDEO

Oko života američkih predsjednika uvijek se dizala fama. Mnogi od njih poznati su po svojim seks-skandalima koje su pokušali prikriti. Ali nisu svi uspjeli u tome.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jill Biden 01:31

Više od trećine muškaraca koji su bili u Ovalnom uredu optuženi su za brojne afere te su imali izvanbračnu djecu. Sve je započelo s prvim američkim predsjednikom Georgeom Washingtonom. On je, navodno, imao djecu s Venerom, ropkinjom koja je živjela na imanju predsjednikove obitelji. New York Times je 1999. godine pisao da su Venerini potomci tražili DNK test kako bi dokazali da su u srodstvu s Washingtonom.

24sata

Sklonost prema ropkinjama imao je i potpisnik Deklaracije neovisnosti Thomas Jefferson. On je tijekom prvog mandata napravio dijete robinji Sally Hemings. Jeffersonova supruga umrla je dok je bio potpredsjednik, a on je imao veliko plantažno imanje u Virginiji, gdje je Sally radila. DNK test iz 1998. dokazao je da su Hemingsovi potomci u rodu s Jeffersonom.

Uvijek uz gazdu: Pas Sully i na posljednjem letu bio uz Busha
Uvijek uz gazdu: Pas Sully i na posljednjem letu bio uz Busha

Osim njih, i predsjednik SAD-a s najkraćim mandatom James Garfield je, pišu mediji, imao čak šestero djece sa svojom ropkinjom. Što se tiče silovanja nakon ukidanja ropstva, prvi slučaj pojavljuje se u vrijeme Grovera Clevelanda.

Buffalo Evening Telegraph objavio je priču da je Cleveland, 10 godina prije njegove predsjedničke kandidature, dobio dijete s Mariom Halpin. Halpin je potom poslana na psihijatriju, dok je dijete usvojila druga obitelj. Halpin je kasnije tvrdila kako je bila silovana. Cleveland je sve porekao i ubrzo pobijedio na izborima za predsjednika.

Mnogo poznatiji Franklin D. Roosevelt, koji je vodio SAD tijekom Drugog svjetskog rata, prije nego što je obolio od dječje paralize bio je pravi playboy. Poznato je da je imao aferu s Lucy Mercer, tajnicom svoje supruge Eleanor, koja je otkrila kolekciju ljubavnih pisama koje su njih dvoje razmjenjivali 1918., pa su njihove bračne nesuglasice postale još veće. Lucy je bila pored njega i na samrtničkoj postelji, a Eleanor nije. Ipak, njegova navodna afera s norveškom princezom Märthom najviše je odjeknula u javnosti. Uz njega, i Dwight Eisenhower je imao dugu vezu sa svojom tajnicom Kay Summersby, koja će nakon njegove smrti opisati njihovu romansu.

Bivši predsjednik Harry Truman rekao da je Eisenhower 1945. zatražio dopuštenje da se razvede od prve supruge kako bi mogao oženiti Summersby. Mamac za žene je bio i Lyndon Johnson, koji je imao niz afera, uključujući 21 godinu dugu vezu sa spisateljicom Madeleine Brown.

Johnsonov biograf rekao je da kad bi “ljudi spominjali Kennedyjeve brojne afere, Johnson bi lupao šakom o stol i govorio da je imao više žena nego što ih je Kennedy ikad mogao imati”. U “elitnom” društvu nalaze se i otac i sin George Bush.

President George H. W. Bush Lies In State - Washington

Stariji Bush je navodno imao afere s dvije žene, od kojih je jedna bila zaposlenica Bijele kuće tijekom njegove administracije. S drugom ženom je navodno imao vezu 1960-ih. Bush je negirao obje optužbe. Bush junior je navodno seksualno napao ženu iz Teksasa koja je 2003. godine, prema navodima policije, izvršila samoubojstvo. Uz to, za Busha se govorilo i da je 1999. bio u vezi sa striptizetom gotovo dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...