Show

Komentari 6

Vatrogasac Mirko prešao je u vodstvo u 'Večeri za 5': 'Hrana je bila super, ali bio je ukočen'

Vatrogasac Mirko prešao je u vodstvo u 'Večeri za 5': 'Hrana je bila super, ali bio je ukočen'

U trećoj večeri showa 'Večera za 5 na selu' u koprivničko-križevačkoj županiji kuhao je vatrogasac Mirko, koji je za goste pripremio tradicionalna jela. Zamjerili su mu jedino tremu i ukočenost

U posljednjoj epizodi showa 'Večera za 5 na selu' kuhao je Mirko Večerić, a gostima je ponudio domaće namirnice i tradicionalna jela pa dobio visoke ocjene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vatrogasac Mirko jako se potrudio kako bi gostima ponudio ukusna jela, što se vidjelo i u njegovoj slasnoj ponudi na stolu. Za predjelo pripremio „kašnjake“ – lisnato tijesto punjeno s heljdinom kašom i bučinim uljem, što je sve oduševilo okusom.

- Ostala sam ugodno iznenađena jer kaša zna biti suha, ali bilo je pun pogodak - pohvalila je Rea, a i kuhar Marko je odobrio: 'Predjelo mi je bilo jako fino, nije bilo suho, taman je ispekao i stavio bučino ulje.'

Za glavno jelo Mirko je napravio pileću roladu s mlincima.

- Odlično, nemam zamjerke, sve pohvale jer sam probala nešto novo – komentirala je Rea, a jelo se svima svidjelo. 

Tradicionalna zlevanka bila je ponuđena za desert, što je svima odgovaralo i kandidati su imali same pohvale za Mirkovu večeru. 

- Domaćin i hrana i iznenađenje, sve mi je bilo odlično! - kazala je Rea koja je Mirku dala čistu desetku, baš kao i njezin suprug Damir: 'Mirko, rasturio si!' Andreja i Marko nagradili su ga devetkama.

-  Sve je bilo super, ali mali nedostatak je što je Mirko imao tremu i bio je ukočen – kazao je Marko. Tako je Mirko ukupno zaradio 38 bodova i prešao u vodstvo.

Najčitaniji članci