'Već sam u vrtiću počeo krasti maminu odjeću i glumiti curicu' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 681

'Već sam u vrtiću počeo krasti maminu odjeću i glumiti curicu'

'Već sam u vrtiću počeo krasti maminu odjeću i glumiti curicu'
6

Pobjednika ovogodišnjeg Eurosonga sugrađani su ismijavali, no njegovi roditelji sve su stoički podnosili jer im je sreća njihovog sina uvijek bila na prvome mjestu

VIDEO

Nisam više mogao živjeti u laži. Uoči 18. rođendana roditeljima sam rekao da volim dečke. Preživio sam sve osude jer imam čelične živce i tvrdu kožu, kaže Thomas Neuwirth (25).

Austrijanac, koji danas pjeva u ženskoj odjeći i s gustom bradom pod umjetničkim imenom Conchita Wurst, dodaje da nikad ne bi uspio bez potpore roditelja.

- Bad Mitterndorf je malo selo, svi se znaju i trača se više nego u gradu. Vrijeđali su me na putu do lokalne trgovine zbog sinove seksualne orijentacije, ali sve sam stoički podnosila jer mi je njegova sreća uvijek bila na prvome mjestu - kaže majka Helga (52). Kako bi joj se odužio za sve što je učinila za njega, Thomas je prije Eurosonga u Danskoj tetovirao njezin lik na leđa. Iako nikad nije voljela trajno oslikavanje tijela, Helga se odmah prepoznala na sinovu tijelu i oduševila.

- Ako me majka mogla rađati više od 12 sati, moja četiri sata bockanja iglom su sitnica - šali se Conchita.

Pobjednik Eurosonga, koji je u televizijskom prijenosu gledalo 170 milijuna ljudi, prije tri godine je izgledao kao običan dečko iz susjedstva. Imao je dječačku frizuru i pjevao u boy bendu Jetzt Anders!. Kosu i bradu pustio je krajem 2011. godine te počeo nositi umjetne trepavice i šminkati se.

- Kad se odjenem kao djevojka, stalno se lickam, idem u ženski toalet i posuđujem sjajila za usne od drugih cura. Kao dečko sam lijen i nemaran poput većine frajera - smije se Thomas. Dodaje da je već u vrtiću počeo krasti maminu odjeću i glumiti djevojčicu.

- Najsigurnije sam se osjećao u potkrovlju jer me ondje nitko nije vidio i osuđivao - kaže pjevač. Kad se prošle godine kao Conchita pojavio na otvorenju hotela u Beču, Thomas je oduševio i gošće iz Hrvatske.

- Obožava ženske teme, šminku, odjeću i nakit. Kopira žene s Balkana jer su najljepše, a za Austrijanke kaže da uopće nemaju stila - rekle su Hrvatice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 681

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu