Obavijesti

Show

Komentari 17

Veliki dečki priznali: I mi smo kao klinci vjerovali u Djedicu

Veliki dečki priznali: I mi smo kao klinci vjerovali u Djedicu
5

U BLAGDANSKOM DUHU Glumac Goran Grgić i danas pamti susrete s Djedom Mrazom, Darko Janeš mu je recitirao, a popularni Jole pjevao božićne pjesme

VIDEO

Slavlje Božića u naše je vrijeme bilo puno ljepše. U obiteljskom krugu, uz pjesme i puno slastica, baš kako treba biti, kažu glumci i pjevači koji su u našoj akciji 'Iznenadni Djed Mraz' uskočili u njegovo odijelo.

U pet gradova Hrvatske obilazili su obitelji i vrtić, a veselje djece kad bi ih ugledali bila je prilika da se prisjete svojih susreta s Djedom Mrazom. Akciju je otvorio Dušan Bućan (39), koji je u Karlovcu posjetio dječake Julijana (9) i Joška (8). Glumac još, kaže, vjeruje u simpatičnog Djedicu koji leti po nebu u kočiji koju vuku sobovi i u noći podijeli poklone za svu djecu svijeta.

Jole (43) blagdane je uvijek vezao za školske praznike. Tada se veselio kićenju bora i lijepim božićnim pjesmama. I danas uživa u svim blagdanskim radostima.

- Božiće u Njemačkoj pamtim kao jako lijepe. U svakoj ulici je bio Djed Mraz, sveti Martin se šetao naokolo, a djeca su za njim pjevala pjesme - kaže Jole. Prvih susreta s Djedom Mrazom sjeća se i Goran Grgić (50). On je u Vinkovcima razveselio djecu u vrtiću Budućnost.

- Bio sam jednako mali i naivan kao i oni. Dugo sam vjerovao u Djeda Mraza. Prije 40 godina darovi koje je nosio bili su puno skromniji, ali susreti s njim i slavlja Božića dugo su se pamtili - kaže Grgić. U Ludbreg je obitelji Pongrac otišao njegov kolega Darko Janeš (58).

- Djeda Mraza pamtim po strahopoštovanju i recitaciji koju sam mu bez pogreške trebao izgovoriti. Kad me je posjeo u krilo, bio sam pun ponosa. I presretan jer sam vidio da u ruci drži dar za mene - kaže Janeš. Dražen Turina Šajeta (43) posjetio je sestrice Anđelinu (6), Paulu (3) i šestomjesečnu Ivonu Friš Vrelić u Rijeci.

- Na odlasku nisam imao srca skinuti bradu i reći im da nisam Djed Mraz. Sjećam se i koliko sam ja kao dječak vjerovao u njega te koliko bih bio tužan da su mi rekli kako Djedica ne postoji – zaključio je Šajeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael