Obavijesti

Show

Komentari 8

Veliki izljevi ljubomore i bijesa iznenadit će farmera Zvonka

Veliki izljevi ljubomore i bijesa iznenadit će farmera Zvonka
1

Strasti u 'Ljubav je na selu' ne jenjavaju, a svaka kandidatkinja odlučila je uzeti stvari u svoje ruke i boriti se svim mogućim sredstvima za svog farmera

VIDEO

Djevojke će ozbiljno shvatiti svoje farmere tek kada vide da će morati napustiti idilična imanja na kojima trenutačno borave. Stoga su se odlučile pokazati u najboljem mogućem svjetlu. No to svakoj baš i neće poći za rukom.

Nikolina će u naletu bijesa i ljubomore početi vikati na Danijelu, koja je jedva uhvatila pet minuta nasamo sa Zvonkom. Njegov brat Danijel morat će donijeti odluku koja od njegovih cura odlazi iz Popovaca, a Vinko će 'tugovati' za bolesnom Marijom u društvu Rayne i Davorke.

Marina će svoje momke iznenaditi 'zračnim izletom' dok će kod Zorana već u rano jutro Sanja dobiti slom živaca. Andre će Sonju i Ružu impresionirati još jednom osobinom, a naziru li se u zraku već i ljubavni leptirići, gledatelji će saznati večeras od 20 sati na RTL-u.

LANSIRAJ SE I TI! 

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina