Obavijesti

Show

Komentari 12

Veliki tatin ponos: Brigitu i Ellu podržavaju najviše njihovi očevi

Veliki tatin ponos: Brigitu i Ellu podržavaju najviše njihovi očevi
10

Kad je čuo pjesmu, odmah me je podržao, ali se nije miješao. Svjesni smo oboje kako se naši glazbeni pravci značajno razlikuju, rekla nam je nedavno Brigita, Vucina kći

VIDEO

Ja sam, naravno, i kao roditelj i kao glazbenik presretan, to je velik uspjeh, naročito za mladog izvođača i nekoga tko ima ima svoj đir glazbe, da se predstavi na jednom tako važnom i značajnom natjecanju. Riječi su to Siniše Vuce, čija kći Brigita (21) nastupa na predstojećoj Dori s pjesmom “Noći pijane”.

POGLEDAJTE VIDEO: Modni kritičari komentiraju izgled natjecatelja na Dori

Pokretanje videa...

02:43

Još ljetos je najavila da bi mogla krenuti očevim stopama, a nastup na Dori bit će njeno prvo glazbeno predstavljanje široj hrvatskoj javnosti. Vuco je na svoju kćer neizmjerno ponosan.

- Želim od srca svima sve najbolje u ovim teškim vremenima. Brigita je sama sebi radila i glazbu i tekst te mogu reći da ima oko sebe krasan i mladi tim ljudi. Super mi je i drago što je glazbena struka u našoj zemlji to prepoznala i idemo dalje. Prezentirati se što bolje na tom natjecanju koje će biti raznovrsno, što je super glazbeno, odnosno žanrovski - rekao nam je Vuco.

Brigitina glazbena karijera počela je kad je za jednu od svojih pjesama u studiju snimila info vokal.

- Došla sam u studio i prvi put otpjevala melodiju na svoj tekst kako bih ga mogla uglazbiti. Svima se svidjelo kako zvuči demo verzija i mislim da sam nakon toga probudila pjevačicu u sebi. Otac nije znao niti što se događa niti da sam bila u studiju. Ma nije bio upućen u ništa. Kad je čuo pjesmu, odmah me je podržao, ali se nije miješao. Svjesni smo oboje kako se naši glazbeni pravci značajno razlikuju - rekla nam je nedavno Brigita.

Još jedno iznenađenje Dore je kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, Ella Orešković (21). Ona će na ovogodišnjoj Dori pokušati izboriti odlazak na Eurosong u Rotterdam s pjesmom “Come This Way”, koja je nastala u jedan dan, a za koju je sama napisala tekst.

- Kad sam dobila poruku, srce mi je stalo. Mislila sam da sanjam. Prvo sam nazvala mamu, koja je bila oduševljena, onda i tatu, koji je također bio presretan. Imam njihovu punu podršku, kao i podršku sestre i mlađe braće. Svi jedva čekaju nastup – rekla je Ella Večernjem listu nakon što je saznala da je “upala” na Doru.

Pjevati je počela s 10 godina, dok je s obitelji još živjela u Kanadi, u glazbu se zaljubila nakon dolaska u Hrvatsku, piše Večernji list. Danas je brucošica psihologije koja se u slobodno vrijeme bavi i humanitarnim radom. Prije pandemije volontirala je u Dječjoj bolnici Gornja Bistra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega