Obavijesti

Show

Komentari 105

Veliki transfer: Mirjanu Hrgu sada ćemo gledati na RTL-u

Veliki transfer: Mirjanu Hrgu sada ćemo gledati na RTL-u
1

Mirjana Hrga, jedno od najpoznatijih televizijskih lica u Hrvatskoj, pridružuje se timu informativnog programa RTL-a. Mirjana Hrga će uređivati i voditi emisiju RTL Danas

VIDEO

Mirjana Hrga, jedno od najpoznatijih televizijskih lica u Hrvatskoj, vrsna reporterka, urednica i voditeljica, pridružuje se timu informativnog programa RTL-a. Mirjana Hrga će uređivati i voditi središnju informativnu emisiju RTL Danas. 

Dolazak Mirjane Hrge pozdravio je zamjenik predsjednika Uprave RTL Hrvatska, Ivan Lovreček.

- Strategija naše tvrtke posljednjih nekoliko godina zasniva se na jačanju našeg informativnog profila koji se temelji na aktualnom, istinitom i neovisnom izvještavanju. Zadovoljstvo mi je zaželjeti dobrodošlicu Mirjani Hrgi koja se pridružuje redakciji Informativnog programa RTL-a. Ona je svakako jedna od najboljih urednica i voditeljica u Hrvatskoj koja će svojim znanjem i iskustvom, ali i stavom dodatno osnažiti naš informativni program - kazao je Lovrček.

- Zahvaljujem RTL-u na ukazanom povjerenju. Radujem se što ću biti dio potvrđeno uspješne ekipe i veselim se zajedničkim izazovima, u ovim izazovnim vremenima. Smatram da RTL ima sjajnu medijsku poziciju i odličnu platformu za suradnju s najjačim partnerom - gledateljima. Duboko sam uvjerena da će to biti na obostrano zadovoljstvo. Ovom prilikom zahvaljujem svojoj dosadašnjoj kući Al Jazeeri Balkans i sjajnom čovjeku, direktoru Tariku Đođiću. Bilo je to pet nezaboravnih godina. Sada je došlo vrijeme za promjenu koje smatram nužnim poticajem u profesionalnom životu - izjavila je Mirjana Hrga.

- Izražavam dobrodošlicu kolegici Mirjani Hrgi. Uvjeren sam da će njezino veliko novinarsko, uredničko i voditeljsko iskustvo i znanje doprinijeti da  RTL Danas učini novi iskorak u informiranju naših gledatelja - izjavio je Igor Bobić, glavni urednik Informativnog programa.  

Mirjana Hrga diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Profesionalnu novinarsku karijeru je započela 1994. godine na Hrvatskoj radioteleviziji gdje je radila kao novinarka, urednica i voditeljica. Nakon devet godina na HRT-u, 2003. godine Hrga prelazi na Novu TV gdje radi kao urednica i voditeljica u informativnom programu te komercijalne televizije. Od 2011. do 2016. godine radila je kao reporterka, urednica i voditeljica na Al Jazeera Balkans TV.
Izvještavala je iz svjetskih kriznih žarišta. Pratila je ratni sukob u Ukrajini, izvještavala sa Zapadne obale, iz Gaze, Libanona, Sirije, Grčke, Bugarske, Vatikana, Škotske, Brisela. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...