Obavijesti

Show

Komentari 0

Veliko finale: Farmeri se bore za nagradu od pola milijuna kuna

Veliko finale: Farmeri se bore za nagradu od pola milijuna kuna
6

U superfinale ušli su Dora, Prince i Tomislav. Dora je iskreno rekla kako ona najviše zaslužuje pobjedu, a Tomislav kaže kako sebe već vidi kao pobjednika...

VIDEO

Nakon dvanaest tjednih ciklusa došlo je vrijeme da saznamo tko će postati pobjednik sedme sezone 'Farme' i otići kući bogatiji za iznos od pola milijuna kuna. U večerašnjoj, posljednjoj emisiji gledatelje očekuje troboj superfinalista. 

- U superfinalu se nalaze tri najjača farmera, dva farmera i jedna farmerica i to će biti sraz titana - uvjerena je superfinalistica Dora koja ističe kako njezin put do samog kraja nije bio niti malo lagan.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi kandidati na Farmi

Pokretanje videa...

Farma Kristina Mandarina 01:05

- Najteže mi je bilo i najizazovnije kada su me vidjeli kao najjaču protivnicu, uzeli na zub, 'zajašili' me sa svih strana, počeli 'šamarati', a trebalo je ostati na nogama - otkrila je Dora koja se u proteklih dvanaest tjedana tri puta našla u dvoboju. Prvoga puta pobijedila je Josipa i to zajedno s Princeom, drugi put izbacila je Zdenku, a treći Katarinu te se tako plasirala u superfinale showa.

Dora nikada nije bila izabrana za gazdaricu Farme, ali je zato dva puta bila izabrana za igru imuniteta te je oba puta i pobijedila, odnosno osvojila imunitet.

- Bit ću otvorena, direktna i iskrena i reći da najviše ja zaslužujem biti pobjednica iz razloga što je vrijeme da žena bude pobjednica Farme i da se pokaže ženska snaga i što sve ona može, nebitno koliko si velik, jak, snažan fizički, um je ipak onaj koji mora biti jači, a to je ono što sam ja ovdje pokazala. Za sve žene, pobjeda će biti njima posvećena - istaknula je Dora.

Za razliku od nje, superfinalist Prince čak dva puta našao se u ulozi gazde, dva puta u igri imuniteta iz koje je jedanput izašao kao pobjednik. Prije velike završnice Prince se također tri puta borio u duelu. Prvi put pobijedio je Zdenku i na farmu se vratio kao gazda, drugoga puta u dvoboju se borio u paru s Dorom te tako izbacio Josipa i Maju, a treći put pobjedom protiv Saše izborio je svoj ulazak u veliko finale showa.

- Kada sam tek došao na farmu, bio me je strah, jako. Razmišljao sam da li mogu uopće daleko dogurati - otkrio je Prince te zaključio: 'Došao sam ovdje na farmu da pobijedim, želim da moja obitelj u Africi bude ponosna na mene što sam dogurao toliko! Nije slučajno da sam u superfinalu. Borio sam se s titanima. S razlogom sam došao ovdje!'

Tomislavov put do superfinala također je bio popločan brojnim izazovima. Jednako kao i njegovi suparnici u završnoj borbi, atmosferu iz arene osjetio je tri puta. Prvi put borio se s Kristinom Mandarinom, drugi put za drugog duelista izabrala ga je Sanja, a trećeg puta preko dvoboja izborio je svoj povratak na farmu s tajne lokacije.

- Mogu zamisliti sebe kao pobjednika i vidim se kao pobjednika, ali bez obzira na to, ja se tako osjećam već neko vrijeme. Bilo bi lijepo pobijediti u finalu i to bi bila samo potvrda za sve ono što sam radio ovdje i koliko sam sebe dao - otkrio je Tomislav koji je u posljednjem tjednu bio i gazda farme.

- Mislim da sam dao maksimum od sebe, puno puta i više od toga u apsolutno svakom zadatku koji je bio pred nama. Bio sam iskren prema svim ovim ljudima, prolijevao sam tu krvi i suza, trudio se napraviti ljudima oko mene da im je ugodno, da se smiju, bio sam nekad i sam kao cucak, pobijedio sam u apsolutno svakom duelu u kojem sam bio. Mislim da sam zaslužio kako god da okreneš - zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'