Obavijesti

Show

Komentari 7

Velkovska slavi 70. rođendan: 'Nemam vremena za starenje'

Velkovska slavi 70. rođendan: 'Nemam vremena za starenje'
8

Na rođendanskom slavlju glumica Kostadinka Velkovska najavila je još jedno. Uskoro će slaviti 50 godina zavidne glumačke karijere pa će, rekla je, to biti još jedna prilika da se ista ili malo pojačana ekipa okupi

VIDEO

Ponosna sam na svoje godine i nikad ih ne skrivam. Sretna sam što je toliko prijatelja došlo na slavlje. Poželjeli su mi još toliko, kaže Kostadinka Velkovska. Glumica je u zagrebačkom hotelu organizirala veliko slavlje za 70. rođendan. Došli su joj dragi prijatelji, kolege glumci, liječnici... Svi koji su, kaže, važan dio njezina života.

- Drago mi je vidjeti ih na okupu. S nekima se znam još od glumačkih početaka, s drugima sam se upoznala na raznim humanitarnim akcijama, druženjima... Usrećili su me dolaskom - bila je ganuta Kostadinka.

Četrdesetak uzvanika počelo se okupljati oko 11 sati, a tulum je završio u večernjim satima. Glumica se pobrinula da gostima ništa ne nedostaje. Za ručak im je ponudila janjetinu i teletinu ispod peke, s krumpirom, povrćem i raznim salatama te svoje, makedonske specijalitete. Dvije torte darovao joj je prijatelj Makedonac Krasoje Ristevski, a treću je na poklon dobila od vlasnice hotela Jadranke Šalov. Nakon ručka vesela se ekipa rasplesala uz živu glazbu Tonija Eterovića i Đorđa Manojlovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jako sam uzbuđena, emocije su me preplavile. Prijateljici Mariji Sekelez rekla sam: ‘Nemoj mi zamjeriti ako sad zaplačem’ - kaže Kostadinka.Glumica se dragim prijateljima zahvalila svakom ponaosob. Stala je pred njih s mikrofonom i govorila im koliko veliku ulogu imaju u njezinu životu.

Na rođendanskom slavlju glumica je najavila još jedno. Uskoro će slaviti 50 godina zavidne glumačke karijere pa će, rekla je, to biti još jedna prilika da se ista ili malo pojačana ekipa okupi na istome mjestu.

Iako je u mirovini, kaže da ne miruje i da nikad nema dovoljno vremena za sve obveze, a izgleda jako mladoliko.

– To me možda i spašava. Nemam vremena opustiti se. Kad me pitaju: ‘Kad ćeš ti ostarjeti’, odgovaram da za to nemam vremena. Molim Boga da ta energija koju imam, ta vitalnost, potraje što dulje - kaže Kostadinka, koja rado pjeva, objavljuje CD-e, a glumi i Majku Terezu u “Svetici u tami”.

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'