Obavijesti

Show

Komentari 62

Ava opet plakala: Bacaju mi se stvari i prijete mi smrću u kući

Ava opet plakala: Bacaju mi se stvari i prijete mi smrću u kući
6

Dosta mi je više, hoćete cirkus?! Ako izađe Milić i ja ću, urlala je Ava nakon što je saznala da Vendi svima govori da zavodi Žarka kako bi što duže ostala u kući

VIDEO

Nominirane za ispadanje iz 'Celebrity Big Brothera' bile su Sindi, Maja Nikolić, Ava i Aneta. Maju je jedinu od ukućana nominirao Veliki Brat i to zato što je tanjurom pogodila Maju Volk. Maja Nikolić zbog incidenta je izgubila pravo glasovanja naredna dva tjedna.  

Ava je prošli tjedan plakala kad je Vendi nominirana, no sad, kaže, nema više suza iako su one besplatne. 

- Na trenutak mi se činilo da bi za tebe možda bilo bolje da izađeš - rekla je voditeljica Marijana Mičić Avi Karabatić, a zatim joj je rekla da ipak ostaje u showu jer su gledatelji tako odlučili. U showu je ostala i Maja Nikolić.

- Ava je jedan lijepi cvjetić koji krasi BB kuću, bez obzira na cilj i motiv mislim da ima dobro srce - rekla je Maja za Avu. Ava je pak za treću nominiranu, Sindi, rekla da je ona za nju pravo otkriće i nježna dušica. Žao joj je ako je ikad imala loše mišljenje o njoj.

'Kvazi lisac je uništen'

- Kvazi lisac je uništen, ostao je samo duh - komentirala je Vendi Vukelić Avu kojoj je odnos sa stanarima sve gori iz dana u dan jer ih sve živcira i misle da glumi. Štoviše, dobila je najviše glasova za nominaciju i Dragutin Topić u ispovjedaonici je rekao da je Avi potrebna stručna pomoć. 

Kad je Ava saznala da Vendi stanarima govori da se prebacila sa Željka na Žarka doživjela je još jedan 'mini živčani slom'. 

- Dosta mi je više, hoćete cirkus?! Bacaju mi se stvari, prijeti mi se smrću. Ako izađe Milić i ja ću - urlala je Ava u ispovjedaonici, piše srpski Kurir. Ostali stanari za to vrijeme komentirali su kako je Vendi zaista u pravu, kako je Ava prijetvorna i da joj se ne treba vjerovati. 

Vendi je zaključila da Ava zavodi Žarka jer ga je tijekom prošle noći zagrlila. 

Iz showa je večeras ispala Sindi. Ona je peta izbačena ukućanka. Soraja ju je jedina ispratila do spavaonice i savjetovala joj da u studiju objasni sve što se događalo u showu jer joj je to jedinstvena prilika. 

Iznenađenje za Maju

Veliki Brat priredio je iznenađenje za Maju Volk: njenu djecu doveo je u tajnu sobu i Maja ih je mogla vidjeti. Susret je bio jako emotivan, i Maja i djeca plakali su. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin