Show

Komentari 0

Vergarin bivši ne smije koristiti njihove zamrznute embrije...

Vergarin bivši ne smije koristiti njihove zamrznute embrije...

Pravna saga bivšeg para o zamrznutim oplođenim embrijima datira još iz 2015. godine. Sud je još jednom presudio u korist zvijezde serije 'Moderna obitelj'

Glumica Sofia Vergara (48) još je jednom pobijedila u sudskom sporu s bivšim dečkom Nickom Loebom (45), javlja Daily Mail. Nakon višegodišnjeg suđenja stigla je presuda - sud je Loebu trajno zabranio pristup njihovim zamrznutim embrijima bez Vergarinog pristanka. Bivši partner glumice već je najavio žalbu na presudu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sofia Vergara podijelila fotografije iz 90-ih

Podsjetimo, spor je nastao zbog dva zamrznuta oplođena embrija. Par je te embrije prije sedam pohranio u medicinskoj klinici u Kaliforniji. 

63rd Annual Primetime Emmy Awards - Press Room - Los Angeles

Prošlog mjeseca, Loeb je izgubio pravnu bitku za skrbništvo nad njihovim zamrznutim embrijima te je tada žalbeni sud u Louisiani presudio u korist zvijezde 'Moderne obitelji'. Njegovu su tužbu su odbili, proglasili su je 'odvratnom' i smatraju da ismijava pravni sustav Louisiane. 

Ed O

Pravna saga datira još iz 2015. godine, kada je Loeb prvi put podigao tužbu protiv Sofije. Vergara je potom 2016. godine tužila Loeba i tražila od suda da donese odluku kako svaki njegov pokušaj dobivanja kontrole nad tim embrijima krši ugovor koji su oboje potpisali. 

Naime, prije sedam godina, kada su zamrznuli embrije, oboje su potpisali ugovor s reproduktivnim centrom na Beverly Hillsu, izjavivši da niti jedan od njih ne može koristiti embrije bez međusobnog pristanka. Inače, par je bio u vezi od 2012. do 2014. godine.