Obavijesti

Show

Komentari 29

Trud se isplatio: Ivan Zak na Porinu dijeli scenu s najvećima

Trud se isplatio: Ivan Zak na  Porinu dijeli scenu s najvećima
1

Ovo je nježna balada koja će se odlično uklopiti u ovakav način izvođenja povodom, rekao bih, jednog od najvažnijih nastupa u mojoj karijeri, rekao je pjevač Ivan Zak

VIDEO

Veselim se nastupu na Porinu. Unatoč dugogodišnjoj karijeri posebno ću se pripremiti jer je velika čast pjevati u pratnji Porinova orkestra, rekao je Ivan Zak (36) koji je uz Radu Šerbedžiju i Ibricu Jusića nominiran za najbolji album zabavne glazbe.

Za album 'Usne varane' osvojio je Srebrnu ploču mjesec dana od početka prodaje. Uz već osvojenu Zlatnu ploču za album “Bolja od najbolje” i Platinasti forte, koji mu je dodijelila struka za mnogo prodanih primjeraka autorskih albuma, ovo mu je prva nominacija za glazbenu nagradu Porin. Pjevač će se tri dana pripremati za izvedbu svog hita ‘Ne pitaš za mene’ koju će prvi puta otpjevati u pratnji Porinova orkestra. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:08

Na ovogodišnjoj će dodjeli najprestižnijih glazbenih nagrada u Hrvatskoj, 17. ovog ožujka pored Ivana nastupiti Josipa Lisac, Massimo, Neno Belan, Petar Grašo, 2Cellos, TBF, Maja Posavec, Nina Kraljić, Matija Dedić i drugi.

- Ovo je nježna balada koja će se odlično uklopiti u ovakav način izvođenja povodom, rekao bih, jednog od najvažnijih nastupa u mojoj karijeri - rekao je pjevač koji se ne opterećuje time hoće li Porin osvojiti on ili njegovi konkurenti.

Veseli se druženju s rođacima

- Samim time što sam se našao nominiran uz velikane kao što su Rade i Ibrica za mene je iznimna čast. Ako kojim slučajem ipak osvojim nagradu, u svom ću glazbenom studiju napraviti specijalnu policu na kojoj će stajati samo kipić - rekao je Jaskanac koji s majčine strane vuče korijene iz Dalmacije. Tim se više veseli boravku u gradu pod Marjanom gdje će popiti kavu s rođacima koje nije dugo vidio.

Raznježe me dječji pogledi

Dalmatinke su mu, kaže markantan pjevač, među najvatrenijom publikom jer se temperamentne djevojke ne libe popeti na pozornicu i plešući zapjevati s njim. Glazbeni spektakl koje bi obožavateljice mogle iskoristiti upravo za sličan podvig, Ivan priprema za Uskrs kada prvi puta nastupa na drevnom dubrovačkom Stradunu.

- Obožavam koncerte na otvorenom jer očekujem publiku od sedam do 77 godina. Najmlađi fanovi su jako uzbuđeni pred takav tip koncerta da u meni proradi nježnost koja nije karakteristična za mene. S njima rado poziram za zajedničku fotografiju, a često me nasmiju kada mi prilaze s papirima za autogram, ali ih je sram pitati me išta - razgaljeno kaže Ivan Zak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara