Obavijesti

Show

Komentari 107

Veseli susjedi: Bare tulumari, a Jacquesova žena se svađa

Naše poznate face uglavnom ne žive u elitnim vilama opasanim visokim zidovima. Svaki dan viđaju se sa susjedima, koji su nam otkrili kakvi su kad nisu na sceni

VIDEO

Goran Bare (50) stanuje u zagrebačkom naselju Zapruđe. Iako frontmen grupe Majke na koncertima zna izvrijeđati publiku, u njegovu kvartu kažu da je drag i pristupačan.

- Baš je simpatičan, kad god dođe kupiti kruh i peciva, nasmije me i razveseli svojim hodom. Izgleda kao da pleše - kaže sredovječna prodavačica u pekarnici. 

Vlasnici kafića u kojima je Bare znao tulumariti nasmiju se kad ih pitaju za rokera.

- Bilo je tu svakakvih zabava, ali o tome ne možemo govoriti. U svakom slučaju, Goran nam je uvijek dobrodošao - hvale svoga gosta. 

Pjevač zna svratiti i u susjedni kafić, čiji je vlasnik mnogo rječitiji.

- Znate, bez obzira što ljudi misle, on je dobar čovjek. Nekad kad je u svom elementu, ulovi ga nostalgija pa onda govori o svom sinu, kako mu nedostaje njegova pokojna žena i rodni Vinkovci - s puno poštovanja govori ugostitelj. Dodaje da u njegovom lokalu roker nikad nije radio probleme, makar bi previše popio.

Srednjoškolce je oduševio jer im se, kad ga pozovu, redovito pridruži na tulumima koje organiziraju na klupicama u parku.

- Nikad ne odbije ponuđeno piće. Najednom samo nestane i vrati se s naramkom vina i piva koje ode kupiti u trgovinu. Naravno, puno skupljim od onog koje mi pijemo - razdragano opisuje buduća studentica češkog i indologije.

Baretov kolega Jacques Houdek (33) živi na Vrbanima. Pjevač je svojevremeno kao mentor u showu 'Voice' izazvao skandal žučno se posvadivši s kostimografkinjom HTV-a, no u Vrbanima ga opisuju kao najboljeg susjeda. 

- Jako je pristojan i kulturan. Uvijek rado razgovara s nama i ljubazno se smiješi. Često kod nas kupuje i nikad nije namrgođen - hvali ga mlada prodavačica.

I majka dvoje djece kaže da se pjevač ne ponaša nimalo umišljeno, ali joj se baš ne sviđa njegova supruga Brigita (31).

- Jednom je vikala na blagajnicu da je odzvanjao cijeli trgovački centar - opisuje susjeda, kojoj se od Houdekovih najviše sviđa baka. Ne zna je li to Jacquesova ili Brigitina majka, ali ju je oduševila kako je, kad čuva unuke, ljubazna prema svoj djeci na dječjem igralištu. 

 - Ako je dan siv, Josipa osvježi ulicu svojim odjevnim kombinacijama - rekao je susjed legendarne pjevačice Josipe Lisac (64).

Pjevačicu u njenoj Knežiji susjedi opisuju kao nasmiješenu, ljubaznu, simpatičnu, no povrh svega, kao ekscentričnu ženu koja voli zelenu boju. Svima je draga, a smiješno im je što nosi sunčane naočale noću.Zabavlja ih i kad vrata svog Mercedesa ostavlja širom otvorena, unutra često svira opera kao u koncertnoj dvorani, a ona bezbrižno unosi kofere i torbe u stan.

- Ne znam, valjda ima dobru karmu pa se ne boji ostavljati otvoren auto. Nikad joj nitko ništa nije uzeo - komentirala je kroz smijeh mlada susjeda. 

Prisjetila se kako je jedne zime pjevačica izašla iz auta a na ulazu u zgradu je stajala ogromna ledena kugla. Josipa ju je promatrala nekoliko trenutaka, a onda ju je svom snagom šutnula nogom, rasula ju i ušla u zgradu. 

- Rasplakala sam se od smijeha - opisuje susjeda. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...