Show

Komentari 49

Veselje u obitelji: Alec Baldwin i supruga čekaju peto dijete...

Veselje u obitelji: Alec Baldwin i supruga čekaju peto dijete...

Kad imaš toliko djece, kad si šest minuta trudna čini se kao da sam trudna šest mjeseci, napisala je Hilaria Baldwin na društvenim mrežama

Hilaria Baldwin (35) i njezin suprug, poznati holivudski glumac, Alec Baldwin (61) čekaju peto dijete. Hilaria je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj pokazuje trudnički trbuščić te dala do znanja kako par očekuje peto dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad imaš toliko djece, kad si šest minuta trudna čini se kao da sam trudna šest mjeseci - napisala je Hilaria na svojem Instagram profilu. Supruga poznatog glumca u travnju na društvenim mrežama objavila intimnu ispovijest o tome kako je imala spontani pobačaj.

- Želim podijeliti s vama da upravo najvjerojatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam sebi da ću, ako ponovno zatrudnim, dijeliti s vama vijesti prilično rano pa čak i ako to znači prolaziti veliki gubitak. Uvijek sam dijelila s vama sve, o svojoj obitelji, trudnoćama, fitnessu... pa tako i ovo ne želim skrivati od vas samo zato jer nije pozitivno i sjajno kao ostalo. Smatram da je važno pokazati istinu... Jer moj posao je pomoći ljudima, iskrenošću i stvarnošću... - započela je Hilaria. 

ABC Disney Upfront - New York City

- Nadalje, ne sramim se ovog što polazim. Želim biti dio onih koji će pridonijeti normalizaciji i uklanjanju stigme s pobačaja. Toliko je tajnovitosti tijekom prvog tromjesečja. Nekome to pomaže, ali meni je osobno iscrpljujuće. Mučno mi je, umorna sam, tijelo mi se mijenja. I moram se pretvarati da je sve u redu, a nije. Ne želim se pretvarati više. Nadam se da razumijete - napisala je gospođa Baldwin.

 - Dakle, ono što se sada događa u mom tijelu jest da embrij ima puls, ali nije jak i beba ne raste mnogo.  Tako da čekamo i teško je. Toliko neizvjesnosti... A šanse da će trudnoća uspjeti su vrlo, vrlo male. Vjerujem da ćemo obitelj i ja ovo prebroditi, čak i ako nas čeka težak put - napisala je Alecova supruga na Instagramu. 

Par je započeo vezu 2011., a vjenčao se u lipnju 2012. Hilaria i Alec roditelji su kćeri Carmen (5), sinova Rafaela (3), Leonarda (2) i 10-mjesečnog Romea

Najčitaniji članci