Show

Komentari 2

Vesna Pisarović rasprodala je koncert 29.4. u Domu sportova

Vesna Pisarović rasprodala je koncert 29.4. u Domu sportova

Stvarno sam neizmjerno sretna na ovaj prekrasan dan čuti vijest da su sve karte za moj koncert u Domu sportova rasprodane i da će nas biti puno. Iskreno, sve mi to još zvuči pomalo nestvarno, poručila je Vesna

Dugoočekivani koncert Vesne Pisarović, rasprodan je do posljednjeg mjesta. Ulaznica za dugo najavljivani događaj u Zagrebu u Domu sportova 29.04., pod nazivom 'Probudi mi ljubav', više nema.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako će brojne generacije koje se godinama vesele Vesninim hitovima, kao što je 'Da znaš', Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’,  napokon moći slušati i uživati u njima uživo.

Poseban vokal, specifičan način kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su jedan mali dio, onoga čime Vesna osvaja na prvu, a posebna energija koja se osjeća na njezinim koncertima teško se opisuje riječima i jedino se može doživjeti uživo. Sve to najbolje zna njezina vjerna publika koja svoju kartu za nezaboravan doživljaj u zagrebačkom Domu sportova, odavno ima u svojim rukama.

Ni Vesna nije krila svoje veliko zadovoljstvo i sreću povodom rasprodanog koncerta na koji smo svi zajedno dugo čekali, i napokon dočekali.

 - Dragi svi, ne mogu Vam opisati riječima koliko sam sretna. Ne samo zato što se ovo zbiva, nego što će nas biti puno i što ćemo se dobro provesti i isto tako uvjerena sam, jako dobro zabaviti. Stvarno sam neizmjerno sretna na ovaj prekrasan dan čuti vijest da su sve karte za moj koncert u Domu sportova rasprodane i da će nas biti puno. Iskreno, sve mi to još zvuči pomalo nestvarno, ali jako se veselim ovome koncertu - zaključila je Vesna Pisarović.