Obavijesti

Show

Komentari 40

Veza Andrije i Anđelke je na kušnji: Prvo preljub, pa dijete?

Veza Andrije i Anđelke je na kušnji: Prvo preljub, pa dijete?
1

Duge noge i bujno poprsje fatalne Danke kod Anđelke iz hit serije 'Andrija i Anđelka' stalno izazivaju ljubomorne ispade. Gledatelji će u novim epizodama vidjeti i Dankino lice

VIDEO

Duge noge i bujno poprsje fatalne Danke kod Anđelke iz hit serije 'Andrija i Anđelka' stalno izazivaju ljubomorne ispade. Gledatelji će u novim epizodama, osim stasa, vidjeti i Dankino lice. Andrijinu asistenticu igra Jelisaveta Orašanin (27), koja slovi za za jednu od najperspektivnijih glumica mlađe generacije.

Prevarit će je s Dankom?

U skladnu vezu omiljenog televizijskog balkanskog para nerijetko unosi pomutnju. Anđelka je, naime, uvjerena da će je njezin dragi prevariti s Dankom, a u novim epizodama navodno ih čeka najveća kušnja u vezi.

Na snimanju komedije Jelisaveti je, kaže, bilo jako zabavno, a glavne junake, Andriju Miloševića (37) i Anđelku Prpić (31), opisala je kao duhovite kolege s kojima je gušt surađivati. U seriji je Jelisaveta pokazala i istesano tijelo, a atraktivne fotografije redovito objavljuje i na društvenim mrežama.

- Zbog glumačkih angažmana cijelo vrijeme moram biti u odličnoj formi. Ne kupujem hranu iz pekara, ne jedem masno i prženo, kao ni slatkiše - rekla je glumica za srpske medije. Uz zdravu prehranu, redovito ide u teretanu. Dodaje da i ona ponekad padne u iskušenje kad je u pitanju nezdrava hrana.

- Ovo će zvučati kao klišej, ali zaista je sve u glavi. Lagala bih kad bih rekla da sam se odrekla svih gurmanskih hedonističkih zadovoljstava, ali se trudim da je tih ‘griješnih izleta’ sve manje - kaže atraktivna glumica.

Ne znamo što nas čeka

Osim seksi Jelisavete, Andrija i Anđelka u novim će epizodama dobiti bebu, no još se ne zna je li ona njihova ili je to dijete Andrijina brata.

- Ni mi sami ne znamo što nas sve čeka - rekao je Andrija. Crnogorskoga glumca publika je mogla vidjeti i u serijama 'Budva na pjeni od mora' i 'Ne daj se, Nina', a producentica serije vidjela ga je kao glavnog junaka, modernog Homera Simpsona

- Zvala me je valjda tisuću puta, no ja sam stalno to odgađao. Nisam ni mislio da ću proći - govori Andrija koji je nekoliko puta na setu umjesto Anđelkina izgovorio ime svoje djevojke.

Suprug je najveći kritičar

- Kad snimamo pojedinu scenu, točno znam kad je nešto iz njegova privatnog života - smije se Anđelka. Njezin najveći kritičar je suprug Dario Prpić.

- Govori mi da previše mašem rukama i prebrzo pričam. ‘To samo ovi tvoji u Požarevcu razumiju što govoriš’, zeza me - rekla je Anđelka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...