Show

Komentari 3

VIDEO Bakice rekreirale nastup Rihanne, a ona im poslala 100 bijelih ruža uz prelijepu poruku

VIDEO Bakice rekreirale nastup Rihanne, a ona im poslala 100 bijelih ruža uz prelijepu poruku

Uz mnoge oduševljene gledatelje na video koje su objavile bakice u domu umirovljenika, ni Rihanna nije mogla ostati ravnodušna

Pjevačka svjetska zvijezda Rihanna (35) iznenadila je bakice u domu umirovljenika Arcadia Senior Living u Bowling Greenu, u Kentuckyju. Bakice su rekreirale njezin nastup koji je izvodila na poluvremenu Super Bowla, a video je postao viralan i apsolutni hit na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rihanna je oduševila potezom te je starijim gospođama poslala buket od 100 bijelih ruža. Uz cvijeće je napisala i poruku da je njihov nastup 'čudesan'.

- Bili smo u šoku. Uljepšala nam je dan samim tim što znaju da je pogledala nastup - izjavila je ravnateljica doma Paige Oakes za BuzzFeed News.

- Cijelo vrijeme samo smo čekali odgovor od Rihanne, ali zapravo nismo mislili da će se to ikad dogoditi jer znamo da je ona zauzeta i nismo uopće znali ni je li vidjela video - rekla je Oakes.

733465347

 

Na videu koji broji više od 30 milijuna pregleda na TikToku možemo vidjeti deset starijih žena u bijelim kostimima, baš poput plesača na Super Bowlu. Također, jedna bakica bila je u crvenom kostimu koja je glumila Rihannu, a sve to popratila je remix pjesma Rude Boy.

Prisjetimo se kako je Rihanna oduševila publiku na poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u te je napravila pravi spektakl o kojem se priča i danas. Uz sve navedeno, Rihanna je također otkrila da je drugi put trudna te je postala prva milijarderka i trudnica koja je nastupila na takvom događaju.

NFL - Super Bowl LVII - Half-Time Show

Najčitaniji članci