Show

Komentari 3

VIDEO Influencerica driftala u Neveri i oduševila Matu Rimca: 'Pogledajte kako pali gume...'

VIDEO Influencerica driftala u Neveri i oduševila Matu Rimca: 'Pogledajte kako pali gume...'

Emelia se provozala u Neveri i svjedočila njezinoj pobjedi nad Teslinim najbržim automobilom pa se našalila na račun Elona Muska, vlasnika Tesle

Emelia Hartford (28) entuzijastica je za automobile, a njezine društvene mreže ukupno prati milijun ljudi. Odlučila se isprobati Rimčevu Neveru, pa je snimila video u kojem drifta, ali i gleda utrku s Teslinim modelom.

- Teslin model Plaid osramotio je hiper automobil Rimac Nevera vrijedan 2.4 milijuna dolara - Elon nije sretan - napisala je Emelia u naslov videa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oduševljena Emelia usporedila je Neveru sa svemirskim brodom, a potom je rekla par riječi o samom automobilu. 

Kad je Emelia stigla na trkalište, prvo je gledala nevjerojatne scene Neverinog ubrzanja, a potom i utrku sa Teslinim najjačim modelom, S Plaid. Tesla sa svojih 9,27 sekundi nije imala šanse pored najbolje izmjerenih Neverinih 8,58 sekundi.

- Tako je tih, nikad nisam morala šaptati dok je auto kretao na trkalištu - rekla je o Neveri.

Influencerica se s kacigom provozala s profesionalnim vozačem na velikom ubrzanju, a potom je i sama isprobala auto i 'palila gume', vozeći se pri brzini u krug.

- Upravo sam driftala auto koji vrijedi 2.4 milijuna dolara - oduševljeno je rekla nakon vožnje.

Video je podijelio i Mate Rimac (33), pa uz objavu napisao:

- Pogledajte kako Emelia pali gume.

Ispod Emelijinog videa pratitelji su komentirali kako im se sviđa pristup Mate Rimca, koji je blizak 'običnim' ljudima i dopušta da se ovakvi videi i eksperimenti izvode s Rimac automobilima.

POGLEDAJTE VIDEO: RIMČEVA NEVERA U ZRAKU