Show

Komentari 3

VIDEO Kedžo snimio kako pjeva hit 'Human' nakon optužbi da ga je kopirao za nastup na Dori

VIDEO Kedžo snimio kako pjeva hit 'Human' nakon optužbi da ga je kopirao za nastup na Dori

Obožavatelji Eurosonga na Twitteru su ga napali nakon što je objavio pjesmu 'Angels and Demons' s navodima da je napravio plagijat odnosno pjesmu sličnu hitu 'Human'

Damir Kedžo (35) podijelio je na Instagramu 'cover' pjesme 'Human' britanskog Rag'n'Bone Mana, nedugo nakon što je dobio kritike da njegova pjesma za Doru ove godine zvuči isto kao i ta.

U objavi koju je podijelio zapjevao je refren uz pratnju gitare, a obožavatelji su mu u komentarima poručili da je njegova izvedba 'odlična'.

Kedžo je obradu pjesme objavio nakon što su obožavatelji Eurosonga na Twitteru pisali da ih njegova 'Angels and Demons' s kojom će se pjevač ove godine natjecati na Dori, jako podsjeća na pjesmu 'Human'.

- Damir Kedžo misli da je Rag'n'Bone Man; Pjesma Damira Kedže gotovo je kopija Rag'n'Bone Man - Human; Ne znam kako mogu napraviti tako sličnu stvar tom hitu - bili su neki od komentara.

Podsjećamo, Damir Kedžo pobijedio je na Dori 2021. godine s pjesmom 'Divlji vjetre', ali nije otišao na Eurosong jer je natjecanje bilo otkazano zbog pandemije korona virusa. 

Najčitaniji članci