Show

Komentari 40

VIDEO Mišo Kovač se priprema za koncert, pogledajte kako je zapjevao s Alenom Nižetićem

VIDEO Mišo Kovač se priprema za koncert, pogledajte kako je zapjevao s Alenom Nižetićem

Očekujem koncert života, rekao je Mišo vjernoj publici koja ga je, kako je u više navrata rekao, stvorila, i to, kaže, nakon zdravstvenih problema

Počela je prodaja ulaznica za koncertni spektakl 'Samo nas nebo rastavit može!' na Starom placu u Splitu gdje će se 5. lipnja na pozornici Miši Kovaču (80) pridružiti brojni prijatelji glazbenici.

POGLEDAJTE VIDEO: Mišo zapjevao s Alenom Nižetićem

Naime, Dalmatinska legenda uveliko se 'priprema' za koncert, a ovaj put je to učinio u društvu pjevača Alena Nižetića (50).


- A nemam šta pripremati. Čekam kad će to biti. Imam neke goste, dobre. Imam veliku publiku, prema tome, nema problema. Publika je najbitnija. Oni su mene zapravo stvorili i oni stvaraju atmosferu, jer me razumite. Ja nemam cure koje su tu gole i koje plešu po sceni' - rekao je Mišo za Dnevnik Nove TV.

Prisjetimo se, Miši će se na pozornici, na kojoj će otpjevati svoje hitove iz karijere dugačke više od pola stoljeća, pridružiti brojni prijatelji glazbenici, a samoj legendi bit će to prvi veliki koncert nakon zagrebačke Arene prije tri godine i prvi koncert u Splitu od Spaladium Arene 2018.

- Očekujem koncert života - poručio je Mišo vjernoj publici koja ga je, kako je u više navrata rekao, stvorila, i to kaže nakon zdravstvenih problema, među kojima je bio i korona virus koji je prebolio krajem prošle godine.

Najčitaniji članci