Show

Komentari 6

VIDEO Mlada Filomena glasom oduševila na Rimčevoj svadbi, a pamtimo je iz glazbenog showa

VIDEO Mlada Filomena glasom oduševila na Rimčevoj svadbi, a pamtimo je iz glazbenog showa

Pjevačicu je zamijetila Rimčeva Katarina, a nakon što je pjevala na njihovoj svadbi, otkrila je koji su joj planovi za karijeru i da joj se ostvario san u vezi upisa na prestižni studij u SAD-u

Pjevačica Filomena Puljiz (22) ovog je vikenda pjevala na svadbi poduzetnika Mate Rimca (32) i Katarine Lovrić (29). Ranije je sudjelovala u emisiji "Zvijezde - ljetni hit", a kako je upoznala Katarinu ispričala je za Večernji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

- S kolegama sam imala svirku u jednom splitskom kafiću. Nije bilo puno ljudi, a nakon svirke Katarina i ja smo razmijenile kontakte. Već mi je i tada spomenula kako bi voljela da u budućnosti pjevam za nju ako za to bude prilike - rekla je Filomena.

Ispričala je kako nije mogla odbiti poziv da pjeva na svadbi.

 - Dala mi je potpunu slobodu oko izbora pjesama. Katarina je predivna žena, njezina osobnost i stas su stvarno nešto posebno, a tako je organizirala i vjenčanje, sve je bilo baš u njihovom stilu - izjavila je pjevačica.

POGLEDAJTE SNIMKU IZ CRKVE: 

Rekla je kako se fokusira na školovanje, jer želi poboljšati svoje pjevanje.

- Od rujna krećem pohađati Berklee College od Music u Bostonu što je bio moj san od malena. Jedva čekam otputovati u Ameriku i okrenuti novo poglavlje - izjavila je Filomena.

Najčitaniji članci