Show

Komentari 121

VIDEO: Stefani je zbog salate divljački opsovala konobaricu

VIDEO: Stefani je zbog salate divljački opsovala konobaricu

JAKO JE TEMPERAMENTNA Bivša stanarka kuće Velikog Brata, Stefani Banić okomila se na djelatnicu restorana brze hrane jer joj nije izvadila salatu iz hamburgera

Ti si najsporija ženska na svitu. Daj mi tu salatu i ovdje je stavi je**te. Je**mu miša maloga. Neću platit dok ne dobijem salatu. Koji je ovo ku**c, urlala je Splićanka u riječkom restoranu.

I kad je shvatila da je svi gledaju, nije se smirila.

- Izvadite mi to, a daj je**te, alo, ej jel’ ode itko radi - vikala je Stefani Banić (20) djelatnici restorana brze hrane. Problem je nastao kad je naručila hamburger, a nisu joj htjeli izvaditi salatu. Na kraju se okrenula i otišla. Nije ni uzela naručeni menu. Banić je u Rijeci bila na karnevalu. Ondje je posjetila sestre Šegetin, Barbaru i Tinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Užas. Počela mi je drsko govoriti pa sam joj odgovorila. Na kraju sam joj rekla da neću ništa uzest i otišla sam. Neću više nikad doć’ u taj restoran - zaključila je Stefani. Dodala je da se u Rijeci super provela te da voli taj grad i da jedva čeka doći opet. Iako se u Big Brother kući svađala sa sestrama Šegetin, sad su prijateljice. Stefani je zamjerala Barbari što direktno nije rekla njezinu bivšem ljubavniku da između njih neće biti ništa.

- Skini te umjetne trepavice i progledaj. Ja te se ne bojim jer znam tko si i što si. Soraja je za tebe Bog. Ti si mala k.... - urlala je Stefani, koja je rasplakala Barbaru. Svađala se s Ervinom i Vasićima.

Najčitaniji članci