Show

Komentari 6

VIDEO Tužni prizori s ispraćaja youtubera Mirka Rašića: 'Sine, ostavljaš nas, bio si najbolji...'

VIDEO Tužni prizori s ispraćaja youtubera Mirka Rašića: 'Sine, ostavljaš nas, bio si najbolji...'

Brojni ožalošćeni prijatelji i bližnji su se okupili kako bi ispratili mladog youtubera na beogradskom groblju Orlovača

Srpski youtuber i automehaničar Mirko Rašić koji je pronađen mrtav u utorak u beogradskom Surčinu, pokopan je u petak na groblju Orlovača u Beogradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rodbina i prijatelji su polako krenuli prema groblju, dok obitelj prima sućut ispred kapelice.

Brojni ožalošćeni prijatelji i bližnji su se okupili kako bi ispratili mladog youtubera.

Motoristi su krenuli na motorima do groblja gdje je Mirko pokopan. U blizini motorista, bila je i Mirkova zaručnica koja nije mogla sakriti tugu.

- Bio si najbolji. Činio si najbolje. Kako bilo Mirko ide u raj - prijatelj je održao govor, prenosi Kurir.

- Sine, sine ostavljaš nas, srce moje - rekla je Mirkova majka.

Podsjetimo, Mirko je preminuo u 33. godini. Bio je poznat onima koji su pratili njegov YouTube kanal 'Neovlašćeni serviser' koji broji više od 143 tisuće pretplatnika.

On se bavio mehanikom i automobilizmom pa je tamo objavljivao videa na tu temu. Mirko je iza sebe ostavio zaručnicu Mirjanu, koju je zaprosio prije nešto više od mjesec dana, a vjenčanje je trebalo biti u rujnu.

- Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čovječe kojeg sam upoznala i pored kojeg sam doživjela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mjestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspjeli stvoriti na ovom planetu. Znaj samo da će tvoj lik i djelo živjeti i dalje, jer kao što si znao reći, nisi ti za džabe Rašić, živjet će tvoja riječ zauvijek! Nikada ponosnija što sam zauvijek ostala službeno tvoja zaručnica, a neslužbeno najponosnija žena na svijetu što sam tvoja! Pali raketu, letimo na drugi planet, svijete moj! Gledaj me, bit ćeš ponosan, kako si uvijek bio - napisala je Marijana ranije na Instagramu.