Obavijesti

Show

Komentari 0

VIDEO U Zagrebu izložili kipić Oscara: Vukotić ga osvojio 1962.

ZAGREB: Na viskom učilištu Algebra izložen je originalni Oscar kipić, koji je 1962. otišao u ruke animatora Dušana Vukotića. Oscar je izložen povodom 70. rođendana Zagreb filma, institucije u kojoj je upravo Vukotić bio jedan od najslavnijih autora.

Pokretanje videa...

Na otvorenju dvorane Dušan Vukotić izložen orginalni kipić Oscara 01:03

VIDEO Pogledajte kako je treslo u Rakovici: 'Pas se uznemirio!'

GRABOVAC - Kamera na kući našeg čitatelja koji stanuje šest kilometara od epicentra, zabilježila je potres koji je zatresao u srijedu ujutro u 5 sati i 38 minuta. Na snimci se vidi kako je potres magnitude 4.3 prema Richteru uznemirio i psa koji je do tad mirno ležao u dvorištu. Naknadno je zabilježen još jedan slabiji potres magnitude 3.8 po Richteru, s epicentrom od samo 15 kilometara od Slunja.

Pokretanje videa...

Potres u Rakovici 00:27

VIDEO Dinamovci izazvali delirij u Sesvetama! Svi žele fotku s Petkom, Ademi baca dresove

SESVETE - Dinamo u nedjelju na Rujevici igra ključnu utakmicu protiv Rijeke u borbi za naslov prvaka, a u srijedu su utakmicom protiv NK Sesvete uveličali 15. rođendan kluba i naravno, napunili tribine. Najveća zvijezda bio je Bruno Petković koji je odgovorio na mali milijun zahtjeva za fotografijom, a kapetan Ademi bacao je dresove oduševljenim navijačima

Pokretanje videa...

Dinamovci izazvali oduševljenje u Sesvetama 00:36

VIDEO Kada zapneš vozilom pa ugledaš trojicu 'divova'! Igrači KK Zadra spasili su turista...

ZADAR - Turist iz Poljske malo je zalutao pa automobilom zapeo na plaži. Nije se mogao nikako izvući, ali njegova sreća je što su slobodan dan na 1. svibnja imali košarkaši Zadra. Adem Mekić, Lovro Mazalin i Karlo Žganec ugledali su gospodina u nevolji i pomogli mu izgurati automobil s zadarske plaže Diklo

Pokretanje videa...

Prvotimci KK Zadar pomogli Poljaku da izvuče automobil 02:27

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Pokretanje videa...

Proslava Prvog maja na Jarunu 00:13

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.

Pokretanje videa...

Prelet rafalea 01:58

VIDEO Gužva, a trgovina još nije ni otvorila: Veći red stvara se od jutra pred dućanom u Zagrebu

ZAGREB Poveći red počeo se stvarati danas u jutarnjim satima pred trgovinom na zagrebačkom autobusnom kolodvoru. Iako je radno vrijeme od osam sati, grupa od 20-ak ljudi formirala je red ispred trgovine i prije njezina otvaranja. "Bolje sad i ovako nego kasnije kad budu veće gužve" komentirao je kratko jedan gospodin iz reda. Na zagrebačkom autobusnom kolodvoru jutros rade dvije trgovine, a kako je većina dućana za Praznik rada zatvorena, do 15 sati, do kad radi jedna od trgovina na kolodvoru, gužva bi tu mogla biti konstantna.

Pokretanje videa...

Zagreb: Trgovina koja radi na Praznik rada 00:18

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.

Pokretanje videa...

Snimka ulovila trenutak potresa iz Grabovca kraj Rakovica 00:20

VIDEO Rijedak prizor na Braču: Iglun je 'zalutao' među kupače

BRAČ - Kupači u Postirima u utorak su imali priliku vidjeti rijedak prizor. Iglun dug oko metar i pol, plivao je uz plažu s ljudima, kako doznajemo vrlo vjerojatno je zalutao i ne može izaći iz tog dijela. - Čuli smo da dolaze ronioci koji će mu otvoriti prolaz na drugu stranu. Ljude u moru nije uznemirila peraja, valjda su mislili da se radi o mladom delfinu - otkrio nam je čitatelj koji nam je poslao snimku snimljenu u utorak nakon 15 sati.

Pokretanje videa...

Iglun snimljen na plaži na Braču 01:12

VIDEO Vulkan u Indoneziji opet eruptirao, proglasili najvišu razinu uzbune: Ne prilazite!

INDONEZIJA - Vulkan Ruang na indonezijskom otoku Sulawesi ponovno je erumpirao u utorak, nakon erupcije zbog koje su prije nekoliko dana evakuirane stotine ljudi, a zračna luka zatvorena. Centar za vulkanologiju i ublažavanje posljedica geoloških opasnosti Indonezije (PVMBG) objavio je najveću razinu uzbune nakon jutrašnje erupcije te pozvao ljude da se ne približavaju vulkanu, prema mrežnim stranicama Centra.

Pokretanje videa...

Erupcija vulkana u Indoneziji 01:55

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije

Pokretanje videa...

VRO Bljesak 04:42