Obavijesti

Show

Komentari 135

Videom objavila sretnu vijest: Ella Dvornik čeka drugo dijete

Videom objavila sretnu vijest: Ella Dvornik čeka drugo dijete
6

Influencerica Ella Dvornik i suprug Charles Pearce u studenom 2017. postali su roditelji kćeri Balie, a zabavnim videom na društvenim mrežama objavili su kako im stiže prinova

Influencerica Ella Dvornik (28) na društvenim mrežama objavila je sretnu vijest. Zabavnim videom pokazala je obožavateljima kako sa suprugom Charlesom Pearceom (40) čeka drugo dijete koje bi trebalo stići na proljeće sljedeće godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Više ljubavi, manje sna ❤🧡💛💚 Spring 2020

A post shared by Ella Dvornik Pearce (@elladvornik) on

- Više ljubavi, manje sna. Proljeće 2020. godine - napisala je Ella, a brojni obožavatelji čestitali su obitelji dolazak prinove. 

Pokretanje videa ...

04:40

- Ups, troje će postati četvero - pohvalio se i Charles na svojem Instagram profilu. 

Kći preminulog splitskog pjevača Dine Dvornika u veljači ove godine izrekla je sudbonosno 'da' u Las Vegasu. Ella i Charles vjenčali su se u tajnosti nakon pet godina veze, a influencerica se pohvalila fotografijama na društvenim mrežama.

Par je sve učinio na svoj način, a nitko od bližnjih nije bio prisutan, čak ni Ellina majka Danijela Dvornik (52). 

- Neka su to oni obavili bez stresa i na svoj način. Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u dva sata i pratila vjenčanje online - ispričala je Danijela. 

Ella i Charles roditelji su djevojčice Balie koja se rodila u studenom 2017. godine, a influencerica ju je donijela na svijet u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik u 37. tjednu trudnoće. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE':

Pokretanje videa ...

09:01