Obavijesti

Show

Komentari 40

Vidoviti Milan čistio ulice, bio je konobar i građevinac

Vidoviti Milan čistio ulice, bio je konobar i građevinac
3

Tarot-majstor živi u garsonijeri i zaljubljen je u Zagrepčanku Jelenu, s kojom je u vezi već šest mjeseci. Proricati je naučio u školi misterija...

VIDEO

Na ideju da proričem budućnost došao sam još u utrobi svoje majke. Vidio sam svjetlo i crijevo koje je bilo prekinuto između mene i majke. Još tada sam znao da gledam u budućnost. Vidio sam tada i cijeli svoj život, govori Milan Radonjić (36), poznatiji kao vidoviti Milan, koji je na Novoj TV dobio svoj tarot show. Znanje o proricanju budućnosti Milan je stekao u školi misterija.
- Ta je škola skrivena od očiju javnosti. Tamo se uči tarot, tantra, alkemija... Adresa je tajna, no mogu vam reći da svaka regija ima svoju školu misterija. U Maroku postoji fakultet koji traje šest godina, u Americi četiri... Potrebno je znati gdje je to, ne postoji oglas za takvu školu - kaže vidoviti Beograđanin. Dodao je da ga za proricanje budućnosti iz tarot-karata zovu svi. Od onih koji nemaju što za jesti do onih koji imaju tri crpke. Koga god pitate, kaže Milan, reći će da nije zvao, a zapravo je istina drugačija.
- Gledatelji su mi pokušavali slati svašta, no ja to što radim, ne naplaćujem. Jedna baka mi je htjela kuću ostaviti jer sam je svojim savjetom spasio, tako je rekla, ali ja to nisam htio uzeti. Nisam to zaslužio, dakle, ja to moram vratiti kozmičkim silama - smatra Radonjić. Ljudi ga često zaustavljaju na ulici, a on s njima rado popije piće.
- Jednom sam u studio donio autiće koji su zapravo vjerne kopije velikih. Te aute jedna talijanska tvrtka prodaje po cijelom svijetu i ja ih skupljam. Jednom sam ih tako donio i rekao da pretvaram te male aute u velike. Onda je jedan gledatelj nazvao i ja sam mu rekao da sada pogleda kroz prozor. I tada je on vidio baš taj auto ispred svoje kuće - rekao je vidoviti Milan. Dodaje kako još nema stan ni Mercedes. Živi kao podstanar u garsonijeri u Beogradu. Ionako, kaže, tamo ne provodi puno vremena jer stalno putuje u Zagreb, Sarajevo i Budimpeštu. U Hrvatsku najčešće dolazi zbog Zagrepčanke Jelene, s kojom je šest mjeseci u ljubavnoj vezi.

RADIO I KAO GRAĐEVINAC
Prije televizijske karijere majstora tarota Milan je radio u fast foodu, kao građevinac, bio je konobar, ali i čistač ulica.

U SRBIJI NEĆE TAROT-SHOW
U Srbiji su zbog “obmanjivanja i pljačkanja gledatelja” zabranili tarot-emisije. Milan smatra da ljude samo savjetuje.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...