Show

Komentari 70

Vikendice poznatih: Badrić je u Jelsi, Gibonni je kod Vela Luke, Jasmin Stavros ih ima nekoliko

Vikendice poznatih: Badrić je u Jelsi, Gibonni je kod Vela Luke, Jasmin Stavros ih ima nekoliko

Mnoge zvijezde, svjetske i naše, imaju vikendice u kojima vole provoditi svoje vrijeme, a neki su u istim tim nekretninama bili "zarobljeni" tijekom lockdowna prošle godine. Pogledajte nekoliko vikendica naših poznatih...

Nedavno se pjevačica Nina Badrić (49) nedavno se pohvalila s načinom na koji je uredila svoju vikendicu u Jelsi na Hvaru. Badrić tu vikendicu zove svojim drugim domom, a njeni pratitelji uvijek su iznova oduševljeni dizajnom interijera.

Naime, pjevačica je uspješno spojila moderno i tradicionalno, pa tako kamenu kuću krasi tirkizna kuhinja, a glavna zvijezda dnevnog boravka je crvena fotelja.

Badrić nije jedina od naših glazbenika koji imaju zadivljujuće vikendice. Tako se Gibonni (52) može pohvaliti sa zemljištem od 591 četvornih metara na Korčuli u mjestu Triporte u blizini Vela Luke. Tamo je izgradio vilu od otprilike 200 kvadrata koja je tik do mora, a tamo se nalazi i mali mul.

Gibonni je Korčulu odabrao kao destinaciju za odmor zbog svog prijatelja Olivera Dragojevića, a mir u rezidenciji okruženoj čempresima, stablima limuna i maslina te s malo susjeda mu je zagarantiran.

Dok se neki odlučuju na odmor tik uz more, Marko Perković Thompson (54) odmara se u rodnim Čavoglavama. S obitelji živi u Splitu u trosobnom stanu, čija se vrijednost procjenjuje na 300.000 eura.

Marko Perković Thompson (52), koji s obitelji živi u Splitu, često navraća i provodi vrijeme u rodnim Čavoglavama. Prema zadnjim saznanjima, tamo je kupio zemljište od oko 2500 kvadrata za 6000 eura pored obiteljske kuće. Zemljište se nalazi u blizini Crkve hrvatskih mučenika, koju je pomogao graditi.

Vrijednost njegove obiteljske kuće od oko 150 kvadrata kreće se između 50.000 i 75.000 eura, a pjevaču je postala pretijesna pa je odlučio sagraditi novu, koju je okružio betonskom ogradom visokom oko metar.

Jasmin Stavros (66) sa suprugom Žarkom živi u okolici Jastrebarskog, ali svoju vikendicu je također smjestio na Korčulu. Radi se o posjedu u Prigradici, mjestu nekoliko kilometara udaljenom od Blata. Otac njegove supruge je iz Prigradice, pa je tamo uredio nekoliko starih kuća u pravi mali raj za odmor.

Mještani su izjavili kako tamo ne provodi mnogo vremena, ali da u vikendici često s prijateljima boravi Stavrosov sin Milo. Radi se o imanju koje je okruženo maslinikom i doseže do obale, a navodno se procjenjuje na vrijednost višu od dva milijuna kuna.

To nije jedina Stavrosova nekretnina za odmor, pa je tako njegova zimska "baza" u mjestu Kupeć Dol u podnožju Žumberka. Navodno bi glazbenik rado svojem "arsenalu" dodao još jednu kuću na moru, ovaj put na otoku Ižu. Njegov prijatelj i Ižanin Siniša Kulišić tvrdi da se Stavros 'zaljubio u otok', ali da mora raditi na kuću u Kupeć Dolu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci