Obavijesti

Show

Komentari 16

Viktorija Rađa puna modrica: Izgubila sam sedam kilograma

Viktorija Rađa puna modrica: Izgubila sam sedam kilograma
11

Nama je ipak najbitnije da publika uživa s nama, jer ovo je televizijski show koji radimo za publiku, a ne za žiri, rekao nam je iskren Slavko Sobin

VIDEO

Ovu nedjelju čeka nas finalni okršaj u showu 'Ples sa zvijezdama', a tom prigodom razgovarali smo s troje najboljih - Ivanom Šarićem (35), Viktorijom Rađom (41) i Slavkom Sobinom (34).

- Imam karte za finale Lige prvaka, no ipak ću plesati u svom finalu - rekao nam je Šarić.

Iako se bliži kraj, finalisti su skroz opušteni jer, kako kažu, prethodne emisije bile su uzbudljivije s obzirom na to da nisu znali hoće li proći dalje, a sad nemaju taj problem. Ovo troje Dalmatinaca tužno je jer se show bliži završetku, a Viktorija je priznala da je u ponedjeljak zaplakala na probi kostima kad je shvatila da je to posljednji kostim koji će obući u natjecanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kaže kako je tijekom showa izgubila sedam kilograma, ali je zato dobila rane i žuljeve. Unatoč svemu, rado bi ponovila ovo iskustvo i ništa ne bi mijenjala. Slavko pak tvrdi kako nema ozljeda jer je, kaže, u dobroj formi.

- Ali zato su noge moje plesne partnerice pune modrica, tako da joj se ispričavam, njezine ozljede su moje ozljede - rekao je Slavko.

Osvrnuo se i na članove žirija pa je priznao da ne može reći tko je najstroži član, ali smatra da su ocjenjivači mijenjali raspoloženje, kriterije i standarde.

- Bilo je dana kad su nas mazili i pazili, a bilo je dana i kad nisu. Nama je ipak najbitnije da publika uživa s nama, jer ovo je televizijski show koji radimo za publiku, a ne za žiri - iskren je Sobin. 

Viktorija pak priznaje da tijekom većine natjecanja nije ni čula što joj žiri govori jer je bila previše uzbuđena nakon plesa i zahtjevne koreografije.

- Kimala sam glavom i zahvaljivala im pa bi naknadno gledala što su rekli - priznala nam je te dodala kako misli da je žiri nije mazio, ali da poštuje svakog od njih.

Da nije uvijek lako pripremati se za emisiju uživo, potvrdili su finalisti rekavši nam da im nerijetko smrde noge zbog plesnih cipelica.

- Pod je uvijek više klizav tijekom nastupa nego na probi - dodao je Šarić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Live emisija 'Finalisti plesa sa zvijezdama' 29:45

Što se tiče natjecateljskog duha, priznaju da im je u nekim emisijama bilo bitno da prođu dalje jer svjesni su odgovornosti koju imaju prema plesnim partnerima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja znam da ću u nedjelju htjeti pobijediti prvenstveno radi Gabrijele - rekao je Slavko.

Upitali smo Šarića je li mu visina bila prepreka na putu do finala.

- Bila je problem, ali ako sam nekoga tko je visok inspirirao da može plesati, to je super. Moja je pobjeda što sam unatoč visini dogurao do kraja - rekao je.

- Ta priča o njegovoj visini se predugo forsirala, kao što se dugo forsiralo da sam ja ‘krut’, to mi malo smeta. Nema potrebe reći: ‘Tvoj tango je super s obzirom na tvoju visinu’, dovoljno je reći: ‘Tvoj tango je super’ - branio je Sobin Šarića.

Svjesni su da bi gledatelji bili najsretniji kad bi postojali ljubomora i sukob među njima, no kažu da toga nema, jer podržavaju jedni druge od početka te priznaju da nemaju favorita za pobjednika. Za kraj su nam priznali kako bi moglo biti suza u samoj završnici showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Očekujte ‘Larin izbor’ - zaključili su kroz smijeh.

Svega nekoliko dana ostalo je do posljednje emisije u kojoj ćemo konačno doznati tko je pobjednik devete sezone plesnog natjecanja. A dotad - treniranje!

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'