Obavijesti

Show

Komentari 7

Vilibald Vuco: 'Mogao bih se okušati u glazbi kao i moj tata'

Vilibald Vuco: 'Mogao bih se okušati u glazbi kao i moj tata'
5

Vucin sin nam kaže kako nema iskustva u plesu, a u probama za 'Ples sa zvijezdama' s Domenicom i Alanom je uživao. Profesionalno se bavi nogometom, no ne isključuje glazbenu karijeru

VIDEO

Prošle nedjelje je jedan od gostiju u "Ples sa zvijezdama" bio nogometaš Vilibald Vuco (25), sin pjevača Siniše Vuce (51). Zaplesao je sa svojom prijateljicom Domenicom Žuvelom (29) i njezinim mentorom Alanom, koji su unatoč energičnom nastupu napustili emisiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Domenicu sam upoznao u Splitu preko naših zajedničkih prijatelja prije dvije godine i često se družimo, zabavljamo i uživamo. Sličnih smo karaktera, a kad smo u istoj prostoriji onda budite sigurni da vam slijede zabavni sati sa puno smijeha, radosti i 'gluposti' - smije se Splićanin, koji dosad nije imao plesnog iskustva.

- Ja volim glazbu, volim pjevati, svirati, plesati, uglavnom sve što je vezano uz to. Plešem inače kad se družim sa prijateljima i na zabavama, ali ovo mi je prvi put da sam učio neki ples i vjerujem da sam se dobro snašao - smatra Vilibald. Unatoč tome, poziv u show je odmah prihvatio.

- Da budem iskren, Domenica me nije morala uopće nagovarati, čak se i ona iznenadila koliko sam brzo pristao. Ja sam uvijek otvoren za nove uzbudljive i zabavne stvari, a ovo je jedna od njih, tako da sam rado pristao - kaže. S Domenicom i Alanom vježbao je tjedan dana, a kaže nam kako je uživao na probama.

storyeditor/2022-05-19/281149113_135691025449065_7232366738828353429_n__1_.jpg

- Zahvalan sam Alanu na svemu što me naučio. Oduševio me svojim radom, vizijom i strpljenjem. Ne može svatko istrpiti cijeli tjedan sa mnom i Domenicom - smije se Vilibald.

Iako u plesu nema iskustva, može se pohvaliti podužom nogometnom karijerom.

- Od kad znam za sebe volim nogomet, baš uživam u njemu. Naravno uvijek ima uspona i padova, ali tako je u svemu u životu. Do 15. godine sam bio u Hajduku, onda sam došao u Dragovoljac pa Rudeš, bio sam u Španjolskoj i Sloveniji, a trenutno sam bez kluba. Nadam se da cu ovo ljeto pronaći novi klub u kojem cu nastaviti svoj nogometni razvoj - kaže Vuco.

S tatom Sinišom je, kaže, u dobrim odnosima. Njegova sestra Brigita okušala se u glazbenim vodama te zapjevala na prošlogodišnjoj Dori, a Vili nam kaže da je moguće da i on krene tatinim stopama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vili Vuco (@vilibald)

- Volim pjevati i svirati, glazba je jedna od stvari bez kojih ne mogu. Sviram gitaru i često na druženjima zasviram i zapjevam. Što se tiče moje glazbene karijere i to je moguće, i možda bude nekih nastupa i projekata, ali više o tome kad dođe vrijeme - najavio je Vilibald.

Maja Šuput Tatarinov (42) u 'Plesu sa zvijezdama' je posumnjala da su Vili i Domenica u vezi.

U 'Plesu sa zvijezdama' bila je s protezom: 'Nedostatak nije problem kad glava ima svoj cilj'
U 'Plesu sa zvijezdama' bila je s protezom: 'Nedostatak nije problem kad glava ima svoj cilj'

- Ja sam čula u kuloarima da ti imaš dečka i da je to Vilibald? - upitala je pjevačicu.

- Ja sam žena od riječi pa ću vam teška srca reći da imam dečka, ali nije on - priznala joj je Domenica. A kakav je Vilijev ljubavni status?

- Ja nisam u vezi, tako da cure, navalite! - poručio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...