Show

Komentari 79

Više nije u kockicama: Ivana se 'prebacila' na haljine i badiće

Više nije u kockicama: Ivana se 'prebacila' na haljine i badiće

Rođena je u Njemačkoj, u Hercegovinu se preselila sa osam godina, a sada živi u Zagrebu. Nekadašnja je finalistica Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore

Po mnogima neslužbena Miss nedavno završenog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Ivana Knoll (26)  proteklih se tjedana nije skidala iz kockica.

Na svakoj utakmici pojavila se u drugoj odjevnoj kombinaciji od kojih je svaka uključivala barem jedan kockasti detalj, a kada nije bila u mogućnosti bodriti Vatrene na stadionu, to je radila na društvenim mrežama.

Sada je pak svoje pratitelje, čiji je broj od početka prvenstva drastično narastao, iznenadila odjevnom kombinacijom - bez kockica. Tako na jednoj fotografiji pozirala u crvenoj haljini s uzorkom  dok je pratitelje na Insta storyju počastila fotkom u kupaćem kostimu.

Inače, Ivana je rođena u Njemačkoj, u Hercegovinu se preselila sa osam godina, a sada živi u Zagrebu. Nekadašnja je finalistica Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. Završila je kao prva pratilja. U vezi je već pet godina.

-  Zaljubljena sam, a dečku ne smetaju silni uleti i komplimenti koje dobivam - rekla nam je svojedobno.

Najčitaniji članci